За три хвилини приготуєте, за хвилину з’їсте: приголомшлива намазка "з нічого"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 567
Доречно і як перекус, і до святкового столу
Хто не готував удома різноманітні намазки та паштети? Ця проста в приготуванні страва доречна і для ситного перекушування, і на святковий стіл. Готується воно швидко, а виходить дуже смачним.
Разом із "Господинькою" ми розповімо, як приготувати швидку, бюджетну та просту намазку. Інгредієнти для неї коштують буквально копійки, а задоволення ви отримаєте неймовірну кількість. Все красиво, швидко та дуже пікантно. Спробуйте — і без такої намазки ви не представлятимете свій холодильник.
Як приготувати намазку із плавлених сирків
Інгредієнти:
- плавлений сир — 1 шт. (100 г)
- курячі яйця – 2 шт.;
- морква середня – 2 шт.;
- часник – 1 – 2 зубчики;
- сіль – на свій смак;
- сметана чи майонез – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Моркву чистимо, миємо, натираємо на тертці та відправляємо до салатника.
- Так само натираємо і плавлений сирок, додаємо до моркви в салатник.
- Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і натираємо на тертці. Часник пропускаємо через прес.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Все солимо, заправляємо майонезом або сметаною та ретельно перемішуємо.
Наносимо намазку на шматочок домашнього хліба, прикрашаємо зеленню та подаємо на стіл. Смачного!