За три хвилини приготуєте, за хвилину з’їсте: приголомшлива намазка "з нічого"

Читать на русском
Автор
567
І просто, і ситно, і гарно
І просто, і ситно, і гарно. Фото shuba.life

Доречно і як перекус, і до святкового столу

Хто не готував удома різноманітні намазки та паштети? Ця проста в приготуванні страва доречна і для ситного перекушування, і на святковий стіл. Готується воно швидко, а виходить дуже смачним.

Разом із "Господинькою" ми розповімо, як приготувати швидку, бюджетну та просту намазку. Інгредієнти для неї коштують буквально копійки, а задоволення ви отримаєте неймовірну кількість. Все красиво, швидко та дуже пікантно. Спробуйте — і без такої намазки ви не представлятимете свій холодильник.

Як приготувати намазку із плавлених сирків

Інгредієнти:

  • плавлений сир — 1 шт. (100 г)
  • курячі яйця – 2 шт.;
  • морква середня – 2 шт.;
  • часник – 1 – 2 зубчики;
  • сіль – на свій смак;
  • сметана чи майонез – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Моркву чистимо, миємо, натираємо на тертці та відправляємо до салатника.
  2. Так само натираємо і плавлений сирок, додаємо до моркви в салатник.
  3. Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і натираємо на тертці. Часник пропускаємо через прес.
  4. Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Все солимо, заправляємо майонезом або сметаною та ретельно перемішуємо.

Наносимо намазку на шматочок домашнього хліба, прикрашаємо зеленню та подаємо на стіл. Смачного!