Жодного свята без цього салату: рецепт, який проситимуть усі гості

Читать на русском
Автор
Легкий весняний салат Новина оновлена 18 квітня 2024, 15:25
Легкий весняний салат. Фото shuba.life

Страва урізноманітнить ваш святковий стіл

На великодній стіл досвідчені кулінари не лише готують пишні пасочки та фарбують яйця. Також доречними будуть різні м’ясні салати.

Разом з "Главредом" поділимося рецептом салату, який точно стане вам у пригоді до свята. Страва точно здивує вас своїм неймовірним смаком. До того ж воно готується дуже швидко та просто. Приготуйте – і рецепт попросять усі гості.

Як приготувати м'ясний салат до святкового столу

Інгредієнти:

  • яловичина — 300 г;
  • перець солодкий болгарський (червоний та жовтий) — по 1 шт.;
  • огірок — 1 шт.;
  • помідор — 1 шт.;
  • зелений горошок;
  • сіль, перець та трави — до свого смаку;
  • зелень;
  • соєвий соус або оливкова олія.

Спосіб приготування:

  1. У підсоленій воді відварюємо яловичину до готовності та даємо охолонути у воді. Нарізаємо його соломкою та відправляємо в салатник.
  2. Болгарський перець миємо та видаляємо насіння. Нарізаємо його соломкою.
  3. Огірок миємо, за бажанням обрізаємо і нарізаємо соломкою.
  4. Миємо помідор, видаляємо серединку та нарізаємо брусочками.
  5. Зелень миємо та дрібно нарізаємо.
  6. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника.
  7. В окремій невеликій тарілці змішуємо сіль, перець та за бажанням інші спеції. Відправляємо до салатника.

Заправляємо салат соєвим соусом, ретельно перемішуємо. Подаємо до столу разом з ароматною бужениною.