У такому вигляді печінку тріски ви не їли: ефектна закуска нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
Проста та смачна закуска без довгого готування
Проста та смачна закуска без довгого готування. Фото 1000.menu

Ці кульки зникнуть зі столу найпершими

Печінка тріски не лише корисна — вона може виручити, коли швиденько треба перекусити, приготувавши бутерброди. Також із неї готують цікаві закуски до святкового столу.

Однією із таких ми хочемо поділитися сьогодні. Автор відео у своєму Instagram-акаунті "dmytro.bakhmetyev" назвав таку страву "закусочними астероїдами". За його словами вони готуються на "раз-два" та є дуже смачними.

Як приготувати закуску з печінки тріски

Інгредієнти:

  • печінка тріски – 1 банка;
  • картопля варена – 3 шт.;
  • варені яйця – 3 шт.;
  • твердий сир – 150 г;
  • соєвий соус – 1-2 ст. л.;
  • зелень;
  • перець;
  • кунжут;
  • майонез;

Спосіб приготування:

  1. Варену картоплю натерти на терці та викласти у глибоку миску.
  2. Додати натерті на терці яйця та сир.
  3. Улюблену зелень мілко подрібнити ножем та додати до загальної маси.
  4. В іншій мисці розім'яти виделкою печінку тріски та відправити до інших інгредієнтів.
  5. Додати соєвий соус, перець та майонез, ретельно перемішати.
  6. Кунжут обсмажити на сухій пательні до золотистого кольору.
  7. Вологими руками сформувати кульки та обваляти їх у кунжуті.

А якщо ви любите печінку тріски, рекомендуємо приготувати її "під шубою". Робиться він за принципом знайомої нам страви, проте поєднання продуктів вас точно здивує.