У такому вигляді печінку тріски ви не їли: ефектна закуска нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ці кульки зникнуть зі столу найпершими
Печінка тріски не лише корисна — вона може виручити, коли швиденько треба перекусити, приготувавши бутерброди. Також із неї готують цікаві закуски до святкового столу.
Однією із таких ми хочемо поділитися сьогодні. Автор відео у своєму Instagram-акаунті "dmytro.bakhmetyev" назвав таку страву "закусочними астероїдами". За його словами вони готуються на "раз-два" та є дуже смачними.
Як приготувати закуску з печінки тріски
Інгредієнти:
- печінка тріски – 1 банка;
- картопля варена – 3 шт.;
- варені яйця – 3 шт.;
- твердий сир – 150 г;
- соєвий соус – 1-2 ст. л.;
- зелень;
- перець;
- кунжут;
- майонез;
Спосіб приготування:
- Варену картоплю натерти на терці та викласти у глибоку миску.
- Додати натерті на терці яйця та сир.
- Улюблену зелень мілко подрібнити ножем та додати до загальної маси.
- В іншій мисці розім'яти виделкою печінку тріски та відправити до інших інгредієнтів.
- Додати соєвий соус, перець та майонез, ретельно перемішати.
- Кунжут обсмажити на сухій пательні до золотистого кольору.
- Вологими руками сформувати кульки та обваляти їх у кунжуті.
А якщо ви любите печінку тріски, рекомендуємо приготувати її "під шубою". Робиться він за принципом знайомої нам страви, проте поєднання продуктів вас точно здивує.