Для Баварського десерту духовку вмикати не потрібно: ви приготуєте його за пару помахів руки

Читать на русском
Автор
Ніжний Баварський десерт
Ніжний Баварський десерт. Фото napensii.ua

Вам не доведеться влаштовувати "танці з бубном", щоб приготувати смакоту

Хрумке печиво, сирні десерти та бананові торти — у кулінарів-ласунів в закладках завжди знайдеться багато рецептів солодощів. Однак, ми сьогодні поділимося незвичайним десертом.

Для Баварського десерту за рецептом "На пенсії" навіть духовку включати не доведеться — ці ніжні ласощі готуються без випікання. Попри простоту приготування, воно вразить ваших близьких та гостей ніжною текстурою та багатим смаком.

Як приготувати Баварський десерт

Інгредієнти:

  • молоко – 300 г;
  • жовтки – 3 шт.;
  • желатин швидкорозчинний – 25 г;
  • вода – 100 г;
  • цукор – 3 ст. л;
  • сметана – 400 г;
  • цукор ванільний – 10 г;
  • сіль – щіпка.

Спосіб приготування:

  1. Желатин відправляємо в миску, заливаємо водою і даємо йому набрякнути кілька хвилин.
  2. В окремій каструлі змішуємо цукор, жовтки, сіль та молоко. Помішуючи, отриману суміш нагріваємо на маленькому вогні до загусання, але не доводимо до кипіння.
  3. У каструлю додаємо ванільний цукор та желатин, все перемішуємо. Додаємо сметану, знову перемішуємо та знімаємо з вогню.
  4. Крем викладаємо у відповідну форму та відправляємо в холодильник мінімум на 6 годин.
  5. Через вказаний час дістаємо десерт із форми, посипаємо кокосовою стружкою або тертим шоколадом.

Такий десерт найкраще подавати з улюбленим напоєм. Вам точно сподобається.