Для Баварського десерту духовку вмикати не потрібно: ви приготуєте його за пару помахів руки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Вам не доведеться влаштовувати "танці з бубном", щоб приготувати смакоту
Хрумке печиво, сирні десерти та бананові торти — у кулінарів-ласунів в закладках завжди знайдеться багато рецептів солодощів. Однак, ми сьогодні поділимося незвичайним десертом.
Для Баварського десерту за рецептом "На пенсії" навіть духовку включати не доведеться — ці ніжні ласощі готуються без випікання. Попри простоту приготування, воно вразить ваших близьких та гостей ніжною текстурою та багатим смаком.
Як приготувати Баварський десерт
Інгредієнти:
- молоко – 300 г;
- жовтки – 3 шт.;
- желатин швидкорозчинний – 25 г;
- вода – 100 г;
- цукор – 3 ст. л;
- сметана – 400 г;
- цукор ванільний – 10 г;
- сіль – щіпка.
Спосіб приготування:
- Желатин відправляємо в миску, заливаємо водою і даємо йому набрякнути кілька хвилин.
- В окремій каструлі змішуємо цукор, жовтки, сіль та молоко. Помішуючи, отриману суміш нагріваємо на маленькому вогні до загусання, але не доводимо до кипіння.
- У каструлю додаємо ванільний цукор та желатин, все перемішуємо. Додаємо сметану, знову перемішуємо та знімаємо з вогню.
- Крем викладаємо у відповідну форму та відправляємо в холодильник мінімум на 6 годин.
- Через вказаний час дістаємо десерт із форми, посипаємо кокосовою стружкою або тертим шоколадом.
Такий десерт найкраще подавати з улюбленим напоєм. Вам точно сподобається.