Неймовірна смакота з двох бананів: торт вийде не гірше від покупного
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 17452
З приготуванням впорається будь-який
Варто тільки відправити до рота шматочок улюбленого торта — і настрій одразу ж підіймається. Якщо вважаєте, що приготувати його вдома складно, цей рецепт переконає вас у протилежному.
Для торта від "Ідей для сніданку та вечері" вам не потрібні дорогі продукти — більшість інгредієнтів є вдома, а решту можна купити в магазині. Це чудове доповнення до вечірнього чаю або ранкової кави.
Як приготувати банановий торт
Інгредієнти на форму розміром 22 см:
- стиглі банани – 2 шт.;
- великі яйця – 2 шт.;
- цукор – 100 г;
- вершкове масло – 50 г;
- сметана – 2 ст. л.;
- борошно — 150 г;
- розпушувач – 10 г;
- волоські горіхи — 1 жменю.
Для крему:
- згущене молоко — 1 банка;
- вершкове масло — 1 пачка.
Спосіб приготування:
- У миску розбиваємо яйця, додаємо до них цукор, сметану і ретельно збиваємо віночком.
- Розтоплюємо вершкове масло, розминаємо вилкою очищені банани, волоські горіхи подрібнюємо ножем. Підготовлені інгредієнти відправляємо у яєчну суміш.
- Туди ж всипаємо борошно з розпушувачем. Все ретельно вимішуємо та відправляємо тісто у форму. Випікаємо у розігрітій до 190 градусів духовці близько 40 хвилин.
- Даємо готовому пирогу охолонути, розрізаємо його на два коржі. Акуратно зрізаємо верхівку та боки, обрізки подрібнюємо у блендері.
- Для приготування крему збиваємо м’яке вершкове масло зі згущеним молоком.
- Приготованим кремом промазуємо коржі, формуємо торт, його боки прикрашаємо крихтою.
А якщо не хочеться поратися з духовкою — приготуйте торт без випічки. Ви принесете масу задоволення своїм близьким.