Неймовірна смакота з двох бананів: торт вийде не гірше від покупного

Читать на русском
Автор
17566
Свято для всієї родини приготувати просто
Свято для всієї родини приготувати просто. Фото 1000.menu

З приготуванням впорається будь-який

Варто тільки відправити до рота шматочок улюбленого торта — і настрій одразу ж підіймається. Якщо вважаєте, що приготувати його вдома складно, цей рецепт переконає вас у протилежному.

Для торта від "Ідей для сніданку та вечері" вам не потрібні дорогі продукти — більшість інгредієнтів є вдома, а решту можна купити в магазині. Це чудове доповнення до вечірнього чаю або ранкової кави.

Як приготувати банановий торт

Інгредієнти на форму розміром 22 см:

  • стиглі банани – 2 шт.;
  • великі яйця – 2 шт.;
  • цукор – 100 г;
  • вершкове масло – 50 г;
  • сметана – 2 ст. л.;
  • борошно — 150 г;
  • розпушувач – 10 г;
  • волоські горіхи — 1 жменю.

Для крему:

  • згущене молоко — 1 банка;
  • вершкове масло — 1 пачка.

Спосіб приготування:

  1. У миску розбиваємо яйця, додаємо до них цукор, сметану і ретельно збиваємо віночком.
  2. Розтоплюємо вершкове масло, розминаємо вилкою очищені банани, волоські горіхи подрібнюємо ножем. Підготовлені інгредієнти відправляємо у яєчну суміш.
  3. Туди ж всипаємо борошно з розпушувачем. Все ретельно вимішуємо та відправляємо тісто у форму. Випікаємо у розігрітій до 190 градусів духовці близько 40 хвилин.
  4. Даємо готовому пирогу охолонути, розрізаємо його на два коржі. Акуратно зрізаємо верхівку та боки, обрізки подрібнюємо у блендері.
  5. Для приготування крему збиваємо м’яке вершкове масло зі згущеним молоком.
  6. Приготованим кремом промазуємо коржі, формуємо торт, його боки прикрашаємо крихтою.

А якщо не хочеться поратися з духовкою — приготуйте торт без випічки. Ви принесете масу задоволення своїм близьким.