Візьміть три яйця та пару яблук: лінивий пиріг буде на столі уже за декілька хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3525
Найкраща випічка для чаювання
У будь-яку пору року яблука, а отже і випічка з них, залишаються актуальними. Існує чимало рецептів із додавання цього фрукту: із яблуками тушкують м'ясо, запікають як самостійну страву та готують смачні десерти.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом лінивого пирога з яблуками, на приготування якого ви витратите лічені хвилини. Проте результат вас точно потішить, інформують на Instagram-сторінці "tastystories.feed".
Як приготувати яблучний пиріг
Інгредієнти:
- яблука – 3-4 шт.;
- яйця – 3 шт.;
- молоко – 150 мл;
- масло – 40 г;
- борошно – 100 г;
- цукор – 100 г;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- ванільна есенція – 4 крапельки;
- горіхи волоські – 50 г;
Спосіб приготування:
- Яйця, цукор, молоко, розтоплене вершкове масло, ванільну есенцію збити міксером.
- Додайте борошно з розпушувачем та знову збити.
- Яблука помити, почистити, нарізати пластинками.
- Залити яблука яєчно-молочною сумішшю, перемішати.
- Вилити тісто у застелену пергаментом форму, розрівняти.
- Підсмажені волоські горіхи порізати ножем і посипати зверху пиріг.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин.
А якщо ви любите яблучну випічку рекомендуємо також приготувати яблучні пончики за рецептом "Телеграфа". Ця смакота — гідна альтернатива навіть улюбленій шарлотці.