Візьміть три яйця та пару яблук: лінивий пиріг буде на столі уже за декілька хвилин

Читать на русском
Автор
3533
Пиріг готується просто, а з'їдається моментально
Пиріг готується просто, а з'їдається моментально. Фото 1000.menu

Найкраща випічка для чаювання

У будь-яку пору року яблука, а отже і випічка з них, залишаються актуальними. Існує чимало рецептів із додавання цього фрукту: із яблуками тушкують м'ясо, запікають як самостійну страву та готують смачні десерти.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом лінивого пирога з яблуками, на приготування якого ви витратите лічені хвилини. Проте результат вас точно потішить, інформують на Instagram-сторінці "tastystories.feed".

Як приготувати яблучний пиріг

Інгредієнти:

  • яблука – 3-4 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • молоко – 150 мл;
  • масло – 40 г;
  • борошно – 100 г;
  • цукор – 100 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • ванільна есенція – 4 крапельки;
  • горіхи волоські – 50 г;

Спосіб приготування:

  1. Яйця, цукор, молоко, розтоплене вершкове масло, ванільну есенцію збити міксером.
  2. Додайте борошно з розпушувачем та знову збити.
  3. Яблука помити, почистити, нарізати пластинками.
  4. Залити яблука яєчно-молочною сумішшю, перемішати.
  5. Вилити тісто у застелену пергаментом форму, розрівняти.
  6. Підсмажені волоські горіхи порізати ножем і посипати зверху пиріг.
  7. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин.

А якщо ви любите яблучну випічку рекомендуємо також приготувати яблучні пончики за рецептом "Телеграфа". Ця смакота — гідна альтернатива навіть улюбленій шарлотці.