Дуже соковито та смачно: свинина, запечена з яблуками та брусницею
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Готується дуже просто, а результат виходить приголомшливий
Багато хто цінує поєднання солоного смачного м’яса та солодкої ягоди з кислинкою. Саме тому існує чимало рецептів, де поєднуються, здавалося б, непоєднувані продукти. Господині тушкують печінку з яблуками або ж роблять паштет під брусничним желе. Нерідко на кухнях готується курка, начинена фруктами.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати свинину з яблуками та брусницею. Ця страва не вимагає суттєвих витрат часу, але виходить ситною та смачною, інформують на сайті "Say7".
Як запекти свинину з яблуками та брусницею
Інгредієнти:
- 800 г свинини (вирізки);
- 400 г яблук;
- 100 г брусниці;
- 50 г гірчиці (пасти);
- сіль;
- перець;
Спосіб приготування:
- Свинину (нарізану шматочками завтовшки близько 2 см) змастити гірчицею, посолити, поперчити.
- Яблука почистити, видалити серцевину, натерти середній тертці.
- Змішати яблука та брусницю.
- У форму для запікання викласти свинину.
- На свинину викласти яблука із брусницею.
- Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-45 хвилин.
А якщо ви любите запікати м’ясо, рекомендуємо також приготувати свинячу вирізку з хрусткою золотистою скоринкою за рецептом "Телеграфа". Цю страву можна подавати на святковий стіл, їсти з іншими гарнірами, овочами, хлібом та просто з соусом.