Для таких оладок подвоюйте всі інгредієнти: близькі точно попросять добавки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
На такий сніданок близьких будити не доведеться
Один з найпопулярніших сніданків у нас — це пишні оладки. Вони прості у приготуванні, але виходять дуже смачними та ситними.
Проте є місце для експериментів. Якщо звичайні оладки набридли, спробуйте бананові за рецептом " 1 хвилина". Вони точно сподобаються всім і стануть ідеальним сніданком для вашої родини. Такі оладки — чудовий спосіб розпочати день енергійно та із задоволенням.
Як приготувати бананові оладки
Інгредієнти:
- 2 дозрілих банани;
- 2 курячі яйця;
- 1/2 склянки молока;
- 1 склянка борошна;
- 1 ч. л. розпушувача тіста;
- 1 ч. л. цукру;
- 1/2 ч. ложки ванільного цукру;
- дрібка солі;
- соняшникова олія або вершкове масло для смаження.
Спосіб приготування:
- Чистимо банани, відправляємо їх у миску та пюруємо вилкою або за допомогою блендера.
- До бананів додаємо збиті яйця, ретельно перемішуємо.
- В отриману масу відправляємо молоко, ванільний цукор і знову перемішуємо.
- Туди ж просіюємо борошно, додаємо розпушувач тіста, цукор і дрібку солі. Перемішуємо до однорідності тіста.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією чи вершковим маслом. Ложкою викладаємо невелику кількість тіста, формуючи оладки. Смажимо їх з обох боків до золотистого кольору.
Готові оладки викладаємо на тарілку. Подаємо з медом, сиропом, домашньою сметаною чи свіжими ягодами.