Вітамінна бомба на тарілці: салат, яким захочеться ласувати знову і знову

Читать на русском
Автор
860
Смачно, просто та легко
Смачно, просто та легко. Фото popoisty.com

Цей салат заощадить ваш бюджет

Після святкування Великодня залишилося багато варених яєць, які не хочеться викидати? Ми пропонуємо приготувати з ними чудовий вітамінний салат.

Така страва за рецептом "Попоїсти" чудово впишеться у ваше меню після свят. Простий у приготуванні та легкий салат підкорить не тільки ваше серце та шлунок, але й сподобається вашим близьким. До речі, пекінську капусту можна замінити на молоду — смак салату від цього не погіршиться.

Як приготувати салат з капустою і яйцями

Інгредієнти:

  • консервована квасоля — 400 г;
  • яйце куряче варене — 4 шт.;
  • огірок — 2 шт.;
  • пекінська капуста — третина;
  • майонез, сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Варені круто яйця чистимо від шкаралупи, нарізаємо кубиками та відправляємо в салатник.
  2. Невеликими шматочками пекінську капусту і також перекладаємо салатник.
  3. З консервованої квасолі зливаємо воду, промиваємо та додаємо до підготовлених інгредієнтів.
  4. Огірки нарізаємо шматочками та відправляємо в салатник.
  5. Салат солимо і перчимо на смак, заправляємо майонезом і ретельно все перемішуємо.

Готовий салат подаємо разом з картопляним пюре. Смачного