Простіше салату ви не знайдете: такий "Привіт з Одеси" не потрібно навіть заправляти

Читать на русском
Автор
3335
Незвичайний салат "Привіт з Одеси"
Незвичайний салат "Привіт з Одеси". Фото popoisty.com

Вийде соковитим навіть без майонезу

Рецепт улюбленого салату простий: нарізали необхідні інгредієнти, заправили улюбленим соусом і можна подавати. Однак ми сьогодні розповімо, як приготувати соковитий салат "Привіт із Одеси" навіть без заправки.

Для такої страви за рецептом "Попоїсти" вам не знадобляться складні та дорогі продукти — вам навіть не доведеться заправляти її майонезом! Незважаючи на це салат вийде ніжним, соковитим та оригінальним на смак.

Як приготувати салат "Привіт з Одеси"

Інгредієнти:

  • копчена куряча грудка — 250 г;
  • червона квасоля консервована — 1 банка;
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • печериці свіжі — 350 г;
  • волоський горіх — 50 г;
  • кріп, лимонний сік, суміш спецій, сіль, олія соняшникова — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Воду доводимо до кипіння, знімаємо з плити та відправляємо до неї очищені та вимиті гриби. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин, перемішавши лише раз. Після гриби нарізаємо шматочками.
  2. Цибулю та моркву чистимо. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією. Додаємо терту моркву, обсмажуємо до готовності та даємо охолонути.
  3. М’ясо нарізаємо шматочками, подрібнюємо зелень.
  4. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника, додаємо лимонний сік, сіль, перець та спеції до свого смаку.

Подаємо салат з улюбленим гарніром. Вийде дуже ситно та смачно.