Простіше салату ви не знайдете: такий "Привіт з Одеси" не потрібно навіть заправляти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3338
Вийде соковитим навіть без майонезу
Рецепт улюбленого салату простий: нарізали необхідні інгредієнти, заправили улюбленим соусом і можна подавати. Однак ми сьогодні розповімо, як приготувати соковитий салат "Привіт із Одеси" навіть без заправки.
Для такої страви за рецептом "Попоїсти" вам не знадобляться складні та дорогі продукти — вам навіть не доведеться заправляти її майонезом! Незважаючи на це салат вийде ніжним, соковитим та оригінальним на смак.
Як приготувати салат "Привіт з Одеси"
Інгредієнти:
- копчена куряча грудка — 250 г;
- червона квасоля консервована — 1 банка;
- цибуля ріпчаста — 2 шт.;
- морква — 2 шт.;
- печериці свіжі — 350 г;
- волоський горіх — 50 г;
- кріп, лимонний сік, суміш спецій, сіль, олія соняшникова — за смаком.
Спосіб приготування:
- Воду доводимо до кипіння, знімаємо з плити та відправляємо до неї очищені та вимиті гриби. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин, перемішавши лише раз. Після гриби нарізаємо шматочками.
- Цибулю та моркву чистимо. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією. Додаємо терту моркву, обсмажуємо до готовності та даємо охолонути.
- М’ясо нарізаємо шматочками, подрібнюємо зелень.
- Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника, додаємо лимонний сік, сіль, перець та спеції до свого смаку.
Подаємо салат з улюбленим гарніром. Вийде дуже ситно та смачно.