Таких сирничків з’їдатимете десяток за раз: весь секрет в одному інгредієнті

Читать на русском
Автор
Сирники виходять красивими та смачними
Сирники виходять красивими та смачними. Фото vazhnoznat.com

Сподобаються навіть більше, ніж солодкі

Ми звикли, що ароматні сирники – це завжди про солодке. Їх готують зі свіжими або сушеними ягодами, додають цукор і ваніль і подають з варенням, медом або згущеним молоком, і це дуже смачно. Але солоні сирники – це зовсім інший вид насолоди.

Вся річ у тому, що ми додамо до страви сулугуні. Такі сирники не тільки порадують смакові рецептори, а й нададуть заряд енергії на цілий день. Приготуйте раз — і близькі проситимуть їх навіть частіше, ніж класичні. Рецептом ділиться "Мета".

Як приготувати сирники з сулугуні

Інгредієнти:

  • сир 5% — 350 г;
  • сулугуні — 100 г;
  • куряче яйце – 1 шт.;
  • борошно — 30 г;
  • петрушка — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Сир відправляємо в миску, подрібнюємо за допомогою вилки. Додаємо яйце, добре перемішуємо.
  2. На великій тертці натираємо сулугуні та додаємо у сир.
  3. В отриману масу додаємо трохи солі, борошно та дрібно нарізану петрушку. Ретельно все перемішуємо та формуємо сирники довільної форми. Обвалюємо кожен сирник у борошні.
  4. На невеликому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо сирники та обсмажуємо їх під кришкою з двох боків.

Подаємо сирники з домашньою сметаною. Смачного.