Таких сирничків з’їдатимете десяток за раз: весь секрет в одному інгредієнті
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Сподобаються навіть більше, ніж солодкі
Ми звикли, що ароматні сирники – це завжди про солодке. Їх готують зі свіжими або сушеними ягодами, додають цукор і ваніль і подають з варенням, медом або згущеним молоком, і це дуже смачно. Але солоні сирники – це зовсім інший вид насолоди.
Вся річ у тому, що ми додамо до страви сулугуні. Такі сирники не тільки порадують смакові рецептори, а й нададуть заряд енергії на цілий день. Приготуйте раз — і близькі проситимуть їх навіть частіше, ніж класичні. Рецептом ділиться "Мета".
Як приготувати сирники з сулугуні
Інгредієнти:
- сир 5% — 350 г;
- сулугуні — 100 г;
- куряче яйце – 1 шт.;
- борошно — 30 г;
- петрушка — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Сир відправляємо в миску, подрібнюємо за допомогою вилки. Додаємо яйце, добре перемішуємо.
- На великій тертці натираємо сулугуні та додаємо у сир.
- В отриману масу додаємо трохи солі, борошно та дрібно нарізану петрушку. Ретельно все перемішуємо та формуємо сирники довільної форми. Обвалюємо кожен сирник у борошні.
- На невеликому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо сирники та обсмажуємо їх під кришкою з двох боків.
Подаємо сирники з домашньою сметаною. Смачного.