Цей аромат підніме всіх із ліжка: сирники із секретом не залишать байдужими навіть сусідів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11585
Від них буде без розуму вся родина
Ми любимо пишні сирники за простоту приготування, дивовижний смак і те, що їх легко вдосконалити. Один інгредієнт – і класична страва заграє новими смаками.
Сьогодні "Важно знать" пропонує урізноманітнити звичні сирники яблуками. Вони виходять дуже ніжними, соковитими й із хрусткою скоринкою. Такий сніданок не лише принесе гастрономічне задоволення, а й підніме настрій.
Як приготувати сирники з яблуками
Інгредієнти:
- 500 г сиру будь-якої жирності;
- 200 г яблук;
- 2 яйця;
- 2-3 ст. л. цукру;
- 5 ст. л. борошна.
Спосіб приготування:
- Сир відправляємо в миску, вбиваємо два яйця і перемішуємо вилкою або перетираємо блендером.
- Яблука миємо, очищаємо від шкірки та насіння. М’якуш натираємо на великій тертці й разом з цукром відправляємо до сиру. Все ретельно перемішуємо.
- В отриману масу додаємо борошно, знову все перемішуємо до однорідної консистенції.
- Столову ложку сирної маси обвалюємо в борошні, формуємо сирник і злегка плескаємо його руками.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо сирники та обсмажуємо їх на помірному вогні приблизно по 1,5-2 хвилини з кожного боку. Коли перевернемо, накриваємо сковороду кришкою та доводимо страву до повної готовності.
Готові сирники викладаємо на тарілку і подаємо до столу із домашньої сметани. У вас буде неймовірний сніданок.