Цей аромат підніме всіх із ліжка: сирники із секретом не залишать байдужими навіть сусідів

Читать на русском
Автор
11631
Сирники виходять смачними та ніжними
Сирники виходять смачними та ніжними. Фото vazhnoznat.com

Від них буде без розуму вся родина

Ми любимо пишні сирники за простоту приготування, дивовижний смак і те, що їх легко вдосконалити. Один інгредієнт – і класична страва заграє новими смаками.

Сьогодні "Важно знать" пропонує урізноманітнити звичні сирники яблуками. Вони виходять дуже ніжними, соковитими й із хрусткою скоринкою. Такий сніданок не лише принесе гастрономічне задоволення, а й підніме настрій.

Як приготувати сирники з яблуками

Інгредієнти:

  • 500 г сиру будь-якої жирності;
  • 200 г яблук;
  • 2 яйця;
  • 2-3 ст. л. цукру;
  • 5 ст. л. борошна.

Спосіб приготування:

  1. Сир відправляємо в миску, вбиваємо два яйця і перемішуємо вилкою або перетираємо блендером.
  2. Яблука миємо, очищаємо від шкірки та насіння. М’якуш натираємо на великій тертці й разом з цукром відправляємо до сиру. Все ретельно перемішуємо.
  3. В отриману масу додаємо борошно, знову все перемішуємо до однорідної консистенції.
  4. Столову ложку сирної маси обвалюємо в борошні, формуємо сирник і злегка плескаємо його руками.
  5. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо сирники та обсмажуємо їх на помірному вогні приблизно по 1,5-2 хвилини з кожного боку. Коли перевернемо, накриваємо сковороду кришкою та доводимо страву до повної готовності.

Готові сирники викладаємо на тарілку і подаємо до столу із домашньої сметани. У вас буде неймовірний сніданок.