Не тільки сир: що додати в сирники, щоб вони вийшли ще смачніше

Читать на русском
Автор
Такий сніданок буде ще апетитнішим.
Такий сніданок буде ще апетитнішим.. Фото vazhnoznat.com

Секрет їхнього смаку в одному інгредієнті

Одна з улюблених на сніданок страв — пишні, апетитні сирнички. Якщо ж хочеться урізноманітнити їхній смак, можна додати при приготуванні один додатковий інгредієнт.

Всього трохи твердого сиру — і такі сирники будуть ще ароматнішими, апетитнішими та смачнішими. Таким сніданком за рецептом "На пенсії" захочеться ласувати знову і знову. Спробуйте — і переконайтеся самі.

Як приготувати ніжні сирники з твердим сиром

Спосіб приготування:

  • сир — 200 г;
  • курячий жовток — 1 шт.;
  • сіль — до свого смаку;
  • борошно — 2 ст. л. + для посипання;
  • твердий сир — 80 г
  • олія рослинна — 2 — 3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Сир перетираємо через сито. Змішуємо його із жовтком і солимо. В отриману масу частинами додаємо борошно та замішуємо тісто.
  2. Твердий сир натираємо на великій тертці та додаємо в приготовлену сирну масу, все ретельно перемішуємо. Ділимо її на 7 рівних частин, трохи посипаємо їх мукою. Формуємо кульки та трохи хлюпаємо їх лопаткою з обох боків, надаючи потрібну форму.
  3. Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії, викладаємо сирники та обсмажуємо їх протягом 4 — 5 хвилин з двох сторін до рум’яної скоринки.

Подаємо готові сирники з домашнім згущеним молоком. Смачного.