Не тільки сир: що додати в сирники, щоб вони вийшли ще смачніше
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Такий сніданок буде ще апетитнішим.](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/62/866810e3-814970c2c20c5f1f16bf4823ce8c962e.jpg?v=3908_1)
Секрет їхнього смаку в одному інгредієнті
Одна з улюблених на сніданок страв — пишні, апетитні сирнички. Якщо ж хочеться урізноманітнити їхній смак, можна додати при приготуванні один додатковий інгредієнт.
Всього трохи твердого сиру — і такі сирники будуть ще ароматнішими, апетитнішими та смачнішими. Таким сніданком за рецептом "На пенсії" захочеться ласувати знову і знову. Спробуйте — і переконайтеся самі.
Як приготувати ніжні сирники з твердим сиром
Спосіб приготування:
- сир — 200 г;
- курячий жовток — 1 шт.;
- сіль — до свого смаку;
- борошно — 2 ст. л. + для посипання;
- твердий сир — 80 г
- олія рослинна — 2 — 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Сир перетираємо через сито. Змішуємо його із жовтком і солимо. В отриману масу частинами додаємо борошно та замішуємо тісто.
- Твердий сир натираємо на великій тертці та додаємо в приготовлену сирну масу, все ретельно перемішуємо. Ділимо її на 7 рівних частин, трохи посипаємо їх мукою. Формуємо кульки та трохи хлюпаємо їх лопаткою з обох боків, надаючи потрібну форму.
- Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії, викладаємо сирники та обсмажуємо їх протягом 4 — 5 хвилин з двох сторін до рум’яної скоринки.
Подаємо готові сирники з домашнім згущеним молоком. Смачного.