Замість омлету, яєчні і навіть піци: сніданок-п’ятихвилинка з простих продуктів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 10345
Захочеться снідати так щодня
Улюблений пишний омлет зазвичай ми подаємо до сніданку. Ця смачна і швидка в приготуванні страва здатна вгамувати голод до самого обіду, та й готується він дуже швидко.
Якщо ж приготувати омлет із лавашем, блюдо вийде ще ситніше. На смак він навіть трохи нагадуватиме улюблену піцу, тільки ось готується за лічені хвилини на сковороді. До речі, з начинкою можна фантазувати та додавати у страву овочі, м’ясо, ковбасні вироби, сир. Рецептом ділиться Today.
Як приготувати омлет з лавашем на сковороді
Інгредієнти:
- 1 тонкий лаваш;
- 3 курячі яйця;
- 125 мл молока;
- 70 г сиру;
- 150 г відвареного м’яса або шинки (сосиски, ковбаса);
- 3 гілочки кропу;
- 0,25 ч. л. солі;
- 2 ст. л. соняшникової олії.
Спосіб приготування:
- У мисці збиваємо яйця з молоком та сіллю до однорідного стану.
- Дрібно нарізаємо м’ясо або шинку, відправляємо в яєчно-молочну суміш, ретельно перемішуємо.
- Твердий сир натираємо на великій тертці, відправляємо в масу і знову все перемішуємо.
- Подрібнюємо зелень кріп, невеликими шматочками нарізаємо лаваш. Відправляємо все в омлетну масу, додаємо спеції та перемішуємо.
- Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією, виливаємо яєчну суміш, розрівнюємо, накриваємо кришкою і готуємо близько 10 хвилин. Перевертаємо та продовжуємо готувати ще протягом п’яти хвилин.
Раніше ми ділилися рецептом фріттати — італійського омлету. Вам точно сподобається!