Замість омлету, яєчні і навіть піци: сніданок-п’ятихвилинка з простих продуктів

Читать на русском
Автор
10345
Такого незвичайного омлету ви ще не куштували
Такого незвичайного омлету ви ще не куштували. Фото showbiz.today.ua

Захочеться снідати так щодня

Улюблений пишний омлет зазвичай ми подаємо до сніданку. Ця смачна і швидка в приготуванні страва здатна вгамувати голод до самого обіду, та й готується він дуже швидко.

Якщо ж приготувати омлет із лавашем, блюдо вийде ще ситніше. На смак він навіть трохи нагадуватиме улюблену піцу, тільки ось готується за лічені хвилини на сковороді. До речі, з начинкою можна фантазувати та додавати у страву овочі, м’ясо, ковбасні вироби, сир. Рецептом ділиться Today.

Як приготувати омлет з лавашем на сковороді

Інгредієнти:

  • 1 тонкий лаваш;
  • 3 курячі яйця;
  • 125 мл молока;
  • 70 г сиру;
  • 150 г відвареного м’яса або шинки (сосиски, ковбаса);
  • 3 гілочки кропу;
  • 0,25 ч. л. солі;
  • 2 ст. л. соняшникової олії.

Спосіб приготування:

  1. У мисці збиваємо яйця з молоком та сіллю до однорідного стану.
  2. Дрібно нарізаємо м’ясо або шинку, відправляємо в яєчно-молочну суміш, ретельно перемішуємо.
  3. Твердий сир натираємо на великій тертці, відправляємо в масу і знову все перемішуємо.
  4. Подрібнюємо зелень кріп, невеликими шматочками нарізаємо лаваш. Відправляємо все в омлетну масу, додаємо спеції та перемішуємо.
  5. Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією, виливаємо яєчну суміш, розрівнюємо, накриваємо кришкою і готуємо близько 10 хвилин. Перевертаємо та продовжуємо готувати ще протягом п’яти хвилин.

Раніше ми ділилися рецептом фріттати — італійського омлету. Вам точно сподобається!