Просто готується, швидко з’їдається: таким лінивим штруделем можна навіть у піст поласувати
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Для лінивих, але хитрих кулінарів](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/a4/691af6c7-c948c20620c3ec30dbec904afe47ba4b.jpg?v=2260_1)
Рецепт настільки шикарний, що захочеться готувати знову і знову
Найсмачніший ароматний штрудель — це випічка з тонкого листкового тіста. Однак сучасні кулінари не завжди хочуть стояти на кухні, тому вигадують різноманітні ліниві рецепти.
Ось і сьогодні "На пенсії" пропонує приготувати лінивий штрудель. Він відрізняється від класичного рецепта простотою приготування та швидкістю випікання. До того ж цією випічкою можна ласувати й у пост — у ньому немає продуктів тваринного приготування.
Як приготувати лінивий пісний штрудель з лаваша
Інгредієнти:
- тонкий лаваш — 1 аркуш;
- яблука — 200 г;
- родзинки світлі — 70 г;
- горіхи волоські — 70 г;
- лимон — 1/3 шт.;
- кориця мелена — 1/2 ч. л.;
- цукор — 2 ст. л.;
- цукор (для присипки) – 1 ст. л.;
- кориця мелена (для присипки) — 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
- Яблука миємо, нарізаємо кубиками та добре збризкуємо їх соком лимона. Перемішуємо.
- Родзинки ретельно миємо та сушимо. Подрібнюємо волоські горіхи.
- Усі підготовлені інгредієнти перемішуємо, додаємо цукор та мелену корицю, все ретельно перемішуємо.
- Одну сторону лаваша змащуємо олією, викладаємо начинку і загортаємо в рулет.
- Змащуємо рулет олією зовні, відправляємо на лист, посипаємо сумішшю цукру і кориці.
- Деко відправляємо в розігріту духовку на 15 хвилин.
Готовий штрудель подаємо з улюбленою кавою. Смачного.