Ні м’яса, ні яєць, ні молочних продуктів: найпростіший рецепт медовика
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Настільки смачно, що готуватимете навіть після посту
Смачний, ароматний "Медовик" — один із улюблених нами тортів. Готується він просто, а на смак виходить просто фантастичним.
Сьогодні разом із Shuba ми приготуємо пісний кекс, що на смак нагадує улюблений торт. Пісний варіант готується ще легше – вам навіть не знадобиться масло, яйця та молочні продукти. З найпростіших продуктів у вас вийде неймовірна випічка.
Як приготувати пісний "Медовик"
Інгредієнти на 4 порції:
- рафінована соняшникова олія — 1/3 ст.;
- борошно пшеничне — 1 ст.;
- цукор — 1/3 ст.;
- сіль — 1/3 ч. л.;
- мед — 1 ст. л.;
- сода харчова — 1 ч. л.;
- лимон, сік — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- У мисці змішуємо соняшникову олію, цукор, дрібку солі та рідкий мед.
- В отриману суміш частинами просіюємо борошно і перемішуємо до однорідного стану. Повинно вийте тісто консистенції сметани середньої рідини.
- Соду гасимо лимонним соком, відправляємо все в тісто і перемішуємо.
- Змащуємо маслом форму для випічки, виливаємо тісто і відправляємо все в розігріту до 160 градусів духовку до готовності — на це знадобиться близько 30-40 хвилин.
За бажанням зверху посипаємо кекс цукровою пудрою! Подаємо його разом з улюбленим напоєм.