Відбитків на дзеркалі більше не побачите: достатньо протерти його одним засобом

Читать на русском
Автор
14786
Дзеркало не доведеться протирати щодня
Дзеркало не доведеться протирати щодня. Фото Freepik

Достатньо одного легкого дотику, щоб на поверхні дзеркала з’явився жирний відбиток

Чищення дзеркала не вимагає особливих зусиль, але робити це щодня стомливе заняття. Замість того щоб купувати дорогі миючі засоби, візьміть з кухні кілька продуктів і створіть ідеальну суміш для скляних поверхонь. Він чудово видалить бруд і забруднення, а поверхня дзеркала покриється невидимим бар’єром, стійким до "торкання".

Раніше ми розповідали, за допомогою якого засобу можна значно скоротити прибирання пилу. Тепер розповімо про незвичайний спосіб захистити дзеркало від забруднень, яким поділилася блогер @lux.ula.

Як захистити дзеркало від появи жирних слідів

Якщо протирати дзеркало ганчіркою, бруд тільки розітреться по поверхні й зробить відображення каламутним. Все буде мати інший вигляд, якщо скористатися спеціальною миючою сумішшю. Достатньо всього кількох інгредієнтів із кухні, щоб попрощатися з відбитками на дзеркалі.

Просто змішайте одну столову ложку ополіскувача для посудомийної машини, дві столові ложки оцту та пів склянки теплої води. Перелийте все в розпилювач. Саморобний очисник для скла готовий.

Суміш містить все необхідне для очищення гладких поверхонь. Оцет емульгує жир і змиває його з поверхні, залишаючи її ідеально чистою. Рідина для посудомийної машини покриває скло захисним шаром, стійким до "прилипання" та забруднення, а вода поєднує всі інгредієнти в одне ціле.

Ополіскувач для посудомийної машини — чудовий миючий засіб, який можна використовувати на різних поверхнях. Лише кількох крапель достатньо, щоб змастити всі хромовані поверхні на кухні. Вони також будуть покриті невидимим захисним шаром, стійким до забруднення та вапняного нальоту.

Раніше "Телеграф" розповідав, як відіпрати жовтизну з тканинного взуття. У цьому допоможе простий розчин.