Рушники знову стануть м’якими, якщо випрати їх з одним копійчаним засобом

Читать на русском
Автор
3649
Рушники знову стануть м’якими та приємними на дотик Новина оновлена 08 квітня 2024, 17:37
Рушники знову стануть м’якими та приємними на дотик. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Після прання з цим продуктом ворс знову стане пухнастим

Багато хто вибирає рушники з шовковистою текстурою, які приємно відчувати на шкірі. Однак з часом матеріал стає грубішим і менш м’яким. Але є один простий і доступний спосіб повернути рушникам їхню первісну м’якість.

Основу цього прийому становить звичайний столовий оцет. Ви будете приємно здивовані, що після використання цього засобу під час прання ваші рушники знову стануть такими ж пухнастими, як щойно куплені в магазині. Про це пише express.

Рушники втрачають свою м’якість із-за частого прання та наявності залишків мийних засобів та кондиціонерів для білизни. Однак використання оцту допомагає не лише усунути залишки кондиціонера, а й зберегти м’якість рушників. Крім того, у поєднанні з харчовою содою оцет нейтралізує неприємні запахи.

Як правильно прати рушники з оцтом

Щоб забезпечити ретельне прополіскування кожного рушника, уникайте перевантаження пральної машини. Крім того, додайте трохи рідкого мийного засобу в барабан, змішавши його з 8 столовими ложками соди, щоб ефективно усунути бруд. Потім налийте 250 мл оцту, встановіть температуру на 60 градусів та виберіть звичайний режим прання, а не швидкий.

Важливо пам’ятати, що не слід використовувати оцет при кожному пранні. Якщо ви перете рушники раз на 3 дні, додавайте оцет раз на 6 тижнів. При можливості сушіть рушники на сонці.

Раніше ми писали, як прибрати плями на скатертині. Вам знадобиться простий, але надзвичайно ефективний спосіб.