Найпростіша шоколадна глазур: для красивих пасок знадобиться всього три інгредієнти

Читать на русском
Автор
Всього три основні інгредієнти у складі, а така смачна Новина оновлена 12 квітня 2024, 15:27
Всього три основні інгредієнти у складі, а така смачна. Фото 1plus1.ua

Рецепт простої шоколадної глазурі

Зазвичай паски покривають традиційною білковою глазуррю. Вона смачна і красива, однак часто кулінари обирають інші види глазурі. Ми ділились рецептом чудової глазурі з сухого молока.

Тепер розповідаємо, як приготувати дуже вдалу шоколадну глазур. Для неї потрібно всього кілька основних інгредієнтів. Як її приготувати, розповіли на порталі SHUBA. Для більш насиченого шоколадного смаку можна додати більше какао-порошку. Замість ванільного екстракту можна використовувати ванільний цукор — як вам більше подобається.

Інгредієнти:

  • 6 ст. л. какао-порошку
  • 5 ст. л. вершкового масла 73%
  • 1 склянка цукру
  • ванільний екстракт (за бажанням)
  • 2 ст. л. гарячої води

Спосіб приготування:

  1. Розтоплюємо какао і масло разом у невеликій каструлі. Гріємо на повільному вогні, приблизно 5 хвилин.
  2. Знімаємо з вогню, додаємо цукор і ванільний екстракт (за бажанням). Розмішуємо утворену суміш з 2 столовими ложками гарячої води, поки глазур не стане густою та однорідною.
  3. Наносимо теплу суміш на охололі паски. За потреби, наносимо ще один шар.

Шоколадна глазур дуже смачна, нею можна покрити не лише паску, а й печиво та багато інших смаколиків. Навіть пиріг можна намастити — ми саме ділились чудовим рецептом.