Для цього пирога навіть тісто місити не треба: ніжна, як пух, випічка з найпростіших продуктів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 518
Ну дуже простий заливний пиріг
Ми ділились рецептом дуже простих рогаликів з кількох інгредієнтів. Тепер розповідаємо, як приготувати надзвичайно простий пиріг. Для нього навіть тісто не потрібно замішувати — все одно вийде дуже смачно і дуже апетитно.
Начинку можна взяти будь-яку, яка вам подобається. Чудово підійдуть заморожені ягоди. Рецептом поділились на порталі "1 хвилина".
Інгредієнти:
- 3 яйця
- 7 столових ложок цукру
- 25 грамів дріжджів
- 500 мілілітрів молока
- 10 грамів ванільного цукру
- 60 грамів вершкового масла
- борошно (за потребою)
- цедра лимона
Для посипки:
- 60 грамів вершкового масла
- 60 грамів цукру
- 60 грамів борошна
- 300 грамів черешні (або інших ягід)
- 1 столова ложка крохмалю
Спосіб приготування:
- Виливаємо молоко в миску. Додаємо яйця кімнатної температури.
- Всипаємо цукор і ванільний цукор. Перемішуємо.
- Поступово додаємо борошно, постійно помішуючи. Вводимо розм'якшене вершкове масло. Додаємо цедру лимона.
- Всипаємо борошно до потрібної густоти (як на щільні оладки). Додаємо дріжджі. Вимішуємо тісто 2-3 хвилини.
- Накриваємо рушником. Залишаємо на 30-40 хвилин для підняття.
- Змішуємо в одному посуді борошно, цукор і вершкове масло. Перетираємо до отримання крихти.
- Тісто перекладаємо в змащену вершковим маслом і присипану борошном форму. Вирівнюємо. Викладаємо на тісто ягоди (черешні без кісточок, змішані з крохмалем), трохи вдавлюючи їх.
- Накриваємо рушником. Залишаємо на 10 хвилин для підняття.
- Посипаємо пиріг крихтою. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин. Перевіряємо готовність зубочисткою.
Готовий пиріг ще теплим посипаємо цукровою пудрою. Також ми ділились рецептом особливо смачного печива з начинкою.