Для цього пирога навіть тісто місити не треба: ніжна, як пух, випічка з найпростіших продуктів

Читать на русском
Автор
518
Достатньо буде перемішати ложкою — і тісто готове
Достатньо буде перемішати ложкою — і тісто готове. Фото shuba.life

Ну дуже простий заливний пиріг

Ми ділились рецептом дуже простих рогаликів з кількох інгредієнтів. Тепер розповідаємо, як приготувати надзвичайно простий пиріг. Для нього навіть тісто не потрібно замішувати — все одно вийде дуже смачно і дуже апетитно.

Начинку можна взяти будь-яку, яка вам подобається. Чудово підійдуть заморожені ягоди. Рецептом поділились на порталі "1 хвилина".

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 7 столових ложок цукру
  • 25 грамів дріжджів
  • 500 мілілітрів молока
  • 10 грамів ванільного цукру
  • 60 грамів вершкового масла
  • борошно (за потребою)
  • цедра лимона

Для посипки:

  • 60 грамів вершкового масла
  • 60 грамів цукру
  • 60 грамів борошна
  • 300 грамів черешні (або інших ягід)
  • 1 столова ложка крохмалю

Спосіб приготування:

  1. Виливаємо молоко в миску. Додаємо яйця кімнатної температури.
  2. Всипаємо цукор і ванільний цукор. Перемішуємо.
  3. Поступово додаємо борошно, постійно помішуючи. Вводимо розм'якшене вершкове масло. Додаємо цедру лимона.
  4. Всипаємо борошно до потрібної густоти (як на щільні оладки). Додаємо дріжджі. Вимішуємо тісто 2-3 хвилини.
  5. Накриваємо рушником. Залишаємо на 30-40 хвилин для підняття.
  6. Змішуємо в одному посуді борошно, цукор і вершкове масло. Перетираємо до отримання крихти.
  7. Тісто перекладаємо в змащену вершковим маслом і присипану борошном форму. Вирівнюємо. Викладаємо на тісто ягоди (черешні без кісточок, змішані з крохмалем), трохи вдавлюючи їх.
  8. Накриваємо рушником. Залишаємо на 10 хвилин для підняття.
  9. Посипаємо пиріг крихтою. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин. Перевіряємо готовність зубочисткою.

Готовий пиріг ще теплим посипаємо цукровою пудрою. Також ми ділились рецептом особливо смачного печива з начинкою.