Найшвидша глазур для пасок: готується 30 секунд, не тече і не тріскається

Читать на русском
Автор
43229
Глазур виходить красива і швидко сохне
Глазур виходить красива і швидко сохне. Фото shuba.life

Поверхня має красиву глянцеву текстуру

Ми розповідали, як приготувати дуже смачну паску за старовинним рецептом. Тепер ділимось рецептом напрочуд вдалої глазурі до неї.

Який би рецепт паски ви не обрали, часто саме глазур потім створює проблеми — вона може не засихати, липнути, текти чи тріскатись. Telegraf ділиться простим рецептом, з яким ви забудете про всі ці неприємності.

Розповідаємо, як приготувати дуже смачну і красиву глазур на основі сухого молока. Вона дуже вдала і проста в роботі. Ще й потрібно всього три компоненти. Головне — витримати чітку пропорцію.

Інгредієнти:

  • Згущене молоко – 3-4 столові ложки
  • Сухе молоко — 2 столові ложки
  • Лимонний сік — 1 чайна ложка

Спосіб приготування:

  1. Тут навіть немає кроків приготування. Достатньо буде просто змішати всі інгредієнти. Потрібно робити це безпосередньо перед тим, як наносити глазур, тобто щоб паски встигнули охолонути.
  2. Коли все змішали, потрібно подивитись на густину готового продукту. Якщо отримана маса вас не вдовольняє, можна ще трохи додати: якщо глазур вийшла занадто густою, додаємо трохи згущівки, якщо рідкою — сухе молоко.
  3. Готову глазур одразу наносимо на поверхню пасок. Зручно робити це силіконовою лопаткою, але й ложкою теж можна.

Після цього залишається лише дочекатись, поки глазур застигне. Також ми розповідали, як зробити оригінальні оливкові крашанки.