Ані грама м'яса: з чого приготувати ситну копійчану страву

Читать на русском
Автор
Корисна легка запіканка
Корисна легка запіканка. Фото 1000.menu

Таку страву приготувати легко та просто

Коли м'ясні страви вже набридли й хочеться легкості в шлунку, або ви дотримуєтеся посту, на допомогу приходять пісні рецепти. Завжди хочеться, аби страва була не лише корисною, але й смачною та ситною.

Однією із таких є грибний суп, що готується за лічені хвилини. Також варто звернути увагу на овочеву запіканку під сирною скоринкою, на приготування якої також не доведеться витрачати багато часу, інформують на Instagram-сторінці "fasting_marafon".

Як приготувати овочеву запіканку

Інгредієнти:

  • яйця курячі – 4 шт.;
  • морква – 130 г;
  • броколі – 300 г;
  • сир твердий – 120 г;
  • сіль, улюблені спеції – за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Броколі декілька хвилин відварити.
  2. Додати терту моркву і сир.
  3. Яйця збити.
  4. Додати улюблені спеції.
  5. Ретельно перемішати, посипати тертим сиром.
  6. Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 35 хвилин.

А якщо ви любите овочі, рекомендуємо їх смачно запекти. Різноманіття овочів та спецій дає можливість створювати справжні кулінарні шедеври, що вражають своїми смаковими та візуальними характеристиками.