Ані грама м'яса: з чого приготувати ситну копійчану страву
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Таку страву приготувати легко та просто
Коли м'ясні страви вже набридли й хочеться легкості в шлунку, або ви дотримуєтеся посту, на допомогу приходять пісні рецепти. Завжди хочеться, аби страва була не лише корисною, але й смачною та ситною.
Однією із таких є грибний суп, що готується за лічені хвилини. Також варто звернути увагу на овочеву запіканку під сирною скоринкою, на приготування якої також не доведеться витрачати багато часу, інформують на Instagram-сторінці "fasting_marafon".
Як приготувати овочеву запіканку
Інгредієнти:
- яйця курячі – 4 шт.;
- морква – 130 г;
- броколі – 300 г;
- сир твердий – 120 г;
- сіль, улюблені спеції – за смаком;
Спосіб приготування:
- Броколі декілька хвилин відварити.
- Додати терту моркву і сир.
- Яйця збити.
- Додати улюблені спеції.
- Ретельно перемішати, посипати тертим сиром.
- Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 35 хвилин.
А якщо ви любите овочі, рекомендуємо їх смачно запекти. Різноманіття овочів та спецій дає можливість створювати справжні кулінарні шедеври, що вражають своїми смаковими та візуальними характеристиками.