Найшвидший грибний суп: пісна страва за лічені хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 9311
Виходить дуже смачно і надзвичайно апетитно
Ми ділились рецептом смачного пісного борщу. Тепер розповідаємо, як приготувати смачний грибний супчик.
Ця страва може стати чудовим обідом, якщо його приготувати з ароматними спеціями та молодими овочами. Але додавати гриби треба на особливому етапі приготування, це збереже їх ніжний смак та яскравий аромат. Подробицями поділились на порталі ProstoWay.
Інгредієнти:
- Оля для смаження
- Гриби — до смаку
- Цибуля — 1 шт
- Картопля — 400 г
- Морква — 1 шт
- Часник — 3-4 зубчика
- Лавровий лист
- Сіль, перець — до смаку
- Зелень — до смаку
- Прованські трави
Спосіб приготування:
- Для смачного супу слід взяти свіжі гриби, якщо це печериці, то обов’язково білі. Овочі чистимо.
- Картоплю та моркву нарізаємо шматочками та кладемо у каструлю. Заливаємо чистою водою та варимо. На цьому етапі можна додати часник, почищений та розчавлений ножем, а також лавровий лист.
- Цибулю чистимо та дуже дрібно кришимо. Обсмажуємо її на олії. У непісному варіанті супу можна додати до олії ще ложку вершкового масла.
- До м’якої, золотистої цибулі додаємо порізані скибочками гриби. Обсмажуємо. Через кілька хвилин, коли вони позолотішають, додаємо трохи бульйону з каструлі. Підсолюємо і суп, і гриби. Додаємо прованські трави. Залишаємо гриби протушкуватись ще 5-7 хвилин.
- Гриби потрібно додавати тоді, коли овочі — картопля та морква — повністю зваряться та стануть м’якими. І варити з грибами суп треба не більше 3-5 хвилин.
При подачі посипаємо суп свіжою зеленню, яку перед цим дрібно накришили. Також ми розповідали, як смачно потушкувати картоплю з грибами.