Найшвидший грибний суп: пісна страва за лічені хвилини

Читать на русском
Автор
9311
Страва надзвичайно ароматна та ситна
Страва надзвичайно ароматна та ситна. Фото 24 канал

Виходить дуже смачно і надзвичайно апетитно

Ми ділились рецептом смачного пісного борщу. Тепер розповідаємо, як приготувати смачний грибний супчик.

Ця страва може стати чудовим обідом, якщо його приготувати з ароматними спеціями та молодими овочами. Але додавати гриби треба на особливому етапі приготування, це збереже їх ніжний смак та яскравий аромат. Подробицями поділились на порталі ProstoWay.

Інгредієнти:

  • Оля для смаження
  • Гриби — до смаку
  • Цибуля — 1 шт
  • Картопля — 400 г
  • Морква — 1 шт
  • Часник — 3-4 зубчика
  • Лавровий лист
  • Сіль, перець — до смаку
  • Зелень — до смаку
  • Прованські трави

Спосіб приготування:

  1. Для смачного супу слід взяти свіжі гриби, якщо це печериці, то обов’язково білі. Овочі чистимо.
  2. Картоплю та моркву нарізаємо шматочками та кладемо у каструлю. Заливаємо чистою водою та варимо. На цьому етапі можна додати часник, почищений та розчавлений ножем, а також лавровий лист.
  3. Цибулю чистимо та дуже дрібно кришимо. Обсмажуємо її на олії. У непісному варіанті супу можна додати до олії ще ложку вершкового масла.
  4. До м’якої, золотистої цибулі додаємо порізані скибочками гриби. Обсмажуємо. Через кілька хвилин, коли вони позолотішають, додаємо трохи бульйону з каструлі. Підсолюємо і суп, і гриби. Додаємо прованські трави. Залишаємо гриби протушкуватись ще 5-7 хвилин.
  5. Гриби потрібно додавати тоді, коли овочі — картопля та морква — повністю зваряться та стануть м’якими. І варити з грибами суп треба не більше 3-5 хвилин.

При подачі посипаємо суп свіжою зеленню, яку перед цим дрібно накришили. Також ми розповідали, як смачно потушкувати картоплю з грибами.