Секретний рецепт справжніх гурманів: ви більше не захочете готувати шашлик по-іншому

Читать на русском
Автор
Шашлик на молоці — вибір справжніх поціновувачів
Шашлик на молоці — вибір справжніх поціновувачів. Фото vazhnoznat.com

Один інгредієнт — і м’ясо тане в роті

Нарешті прийшла весна з теплою погодою та такими довгоочікуваними вилазками на природу. Не можна не порадувати себе та близьких смачним, соковитим шашличком!

Багато хто вже запасається м’ясом і згадує різні рецепти маринадів. Однак мало хто використовує як маринад молоко — і дарма цей продукт надає м’ясу ніжності та м’якості. Однак м’ясо краще брати свиняче чи куряче, до яловичини такий маринад не підійде. Рецептом ділиться "Важно знать".

Як приготувати шашлик на молоці

Інгредієнти:

  • 1,5-2 кг м’яса для шашлику;
  • 1 л молока;
  • 2 цибулини;
  • сіль, перець, спеції на смак.

Спосіб приготування:

  1. Для початку необхідно підготувати м’ясо. Миємо його, сушимо і видаляємо прожилки.
  2. М’ясо нарізаємо невеликими шматочками та відправляємо їх у глибоку миску. Все солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції.
  3. Підготовлене м’ясо повністю заливаємо молоком, накриваємо посуд харчовою плівкою і відправляємо м’ясо в холодильник маринуватися на 3-4 години.
  4. У цей час чистимо і нарізаємо кільцями цибулю.
  5. Коли м’ясо промаринується, дістаємо з холодильника і разом із цибулею надягаємо його на шпажки. Запікаємо шашлик появи золотистої хрусткої скоринки, періодично поливаючи молочним маринадом.

Раніше ми розповідали, яка частина свині найкраще підходить для шашлику. З цими хитрощами ваш шашлик буде ідеальним.