Голодними не залишитесь: соковите куряче філе під сирною скоринкою нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Цю страву ви приготуєте на раз-два
Якщо часу обмаль і потрібно щось приготувати вже на зараз, виручають прості рецепти. І це може бути не лише паста "Карбонара" чи смажена картопля.
Швидко можна приготувати й м'ясну страву, а саме — соковите куряче філе, запечене під шубою. Як саме це зробити, розповідають на Instagram-сторінці "fasting_marafon".
Як приготувати куряче філе під шубою
Інгредієнти:
- філе куряче – 600 г;
- сіль, перець – за смаком;
- паприка – 1 ч. л.;
- цибуля – 1 шт.;
- помідори – 100 г;
- зелень – за смаком;
- яйця курячі варені – 3 шт.;
- сир твердий – 100 г;
- часник – 2 зуб.;.
- сметана – 2 ст. л.;
- олія – 1 ст. л.;
Спосіб приготування:
- Філе розрізати вздовж, відбити.
- Додати улюблені спеції, розтерти з усіх боків.
- Для начинки змішати нарізані помідори, смажену цибулю, подрібнені на тертці яйця, сушений часник, сіль, сметану і зелень.
- Ретельно перемішати.
- М’ясо викласти на форму для запікання застелену пергаментом.
- Викласти начинку, посипати тертим сиром.
- Запікати у попередньо розігрітій до 190 градусів духовці близько 25 хвилин.
А якщо ви любите страви з курки, рекомендуємо також приготувати курячий паштет. Готувати такі паштети у духовці – французька традиція.