Голодними не залишитесь: соковите куряче філе під сирною скоринкою нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
М'ясо виходить м'яким та соковитим
М'ясо виходить м'яким та соковитим. Фото 1000.menu

Цю страву ви приготуєте на раз-два

Якщо часу обмаль і потрібно щось приготувати вже на зараз, виручають прості рецепти. І це може бути не лише паста "Карбонара" чи смажена картопля.

Швидко можна приготувати й м'ясну страву, а саме — соковите куряче філе, запечене під шубою. Як саме це зробити, розповідають на Instagram-сторінці "fasting_marafon".

Як приготувати куряче філе під шубою

Інгредієнти:

  • філе куряче – 600 г;
  • сіль, перець – за смаком;
  • паприка – 1 ч. л.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • помідори – 100 г;
  • зелень – за смаком;
  • яйця курячі варені – 3 шт.;
  • сир твердий – 100 г;
  • часник – 2 зуб.;.
  • сметана – 2 ст. л.;
  • олія – 1 ст. л.;

Спосіб приготування:

  1. Філе розрізати вздовж, відбити.
  2. Додати улюблені спеції, розтерти з усіх боків.
  3. Для начинки змішати нарізані помідори, смажену цибулю, подрібнені на тертці яйця, сушений часник, сіль, сметану і зелень.
  4. Ретельно перемішати.
  5. М’ясо викласти на форму для запікання застелену пергаментом.
  6. Викласти начинку, посипати тертим сиром.
  7. Запікати у попередньо розігрітій до 190 градусів духовці близько 25 хвилин.

А якщо ви любите страви з курки, рекомендуємо також приготувати курячий паштет. Готувати такі паштети у духовці – французька традиція.