Півсклянки кефіру, шматочок сиру — і сита вся родина: такий сніданок проситимуть щодня
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Відмінний варіант для швидкого сніданку](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/12/f4faab92-a7d17a637bd6948b75c74e0ede84812d.jpg?v=6309_1)
Гора смакоти з простих продуктів
Багато кулінарів — прихильники лінивих сніданків. Дуже хочеться приготувати ситну та смачну страву, не стоячи довго на кухні.
Для любителів поспати "Бабусині рецепти" діляться дивовижним рецептом сирних пиріжків. Жменя сиру, кілька хвилин часу — і на столі приголомшливий сніданок, який зметуть за лічені секунди.
Як приготувати сирні пиріжки на сніданок
Інгредієнти:
- кефір – 100 мл;
- сир домашній – 100 г;
- яйце – 1 шт.;
- цукор – 2 ст.
- сіль — ½ ч. л.;
- борошно — 500 г;
- розпушувач – 10 г.
Спосіб приготування:
- У тарілку виливаємо кефір, додаємо сир, розбиваємо яйце, висипаємо цукор та сіль. Усі ретельно перемішуємо до однорідного стану.
- В отриману масу частинами відправляємо борошно, додаємо розпушувач і руками замішуємо еластичне і м’яке тісто. Накриваємо все целофаном і залишаємо тісто "відпочити" на 20 хвилин.
- Через вказаний час дістаємо тісто, розкочуємо його в корж завтовшки 4-5 мм і ділимо на прямокутні пластинки 10 на 5 см.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо коржики та обсмажуємо їх до золотистого кольору з обох боків.
Відмінне доповнення до таких пиріжків — улюблена ароматна кава. Смачного.