Трохи кефіру, яйце — і сніданок на столі: ви приготуєте його за лічені хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 637
![Коржики замінять вам оладки та млинці на сніданок](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/0c/0326c58a-ee37716bab978c22b5fb20259aa680c6.jpg?v=5021_1)
Виходить дуже швидко і неймовірно смачно
На сніданок у нас завжди дуже багато вимог. Хочеться, щоб перший прийом їжі був швидким у приготуванні, ситним та смачним.
Сьогодні "Бабусині рецепти" діляться саме таким рецептом коржів. Вони виходять дуже пишними і настільки ситними, що ви забудете голод до обіду. Ними можна снідати, ситно перекусити та подавати до борщу замість хліба.
Як приготувати коржики з твердим сиром та зеленню
Інгредієнти:
- кефір – 100 мл;
- яйце – 1 шт.;
- сіль — 1 ч.л.;
- сода — 0,5 ч. л.;
- зелена цибуля – 1 пучок;
- борошно 200 — 250 г;
- твердий сир – 50 г;
- соняшникова олія – для обсмажування.
Спосіб приготування:
- Цибулю миємо і подрібнюємо, сир натираємо на великій тертці.
- У миску виливаємо теплий кефір, додаємо соду і перемішуємо за допомогою віночка.
- В отриману масу додаємо яйце, сіль, тертий сир та подрібнену цибулю. Все ретельно перемішуємо.
- У приготовлену яєчну суміш просіюємо борошно і замішуємо тісто.
- Викладаємо його на робочу поверхню, розкочуємо в круглий пласт товщиною 0,5 см і нарізаємо на 8 шматочків, як піцу.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо коржики та смажимо їх на середньому вогні до золотистого кольору з обох боків.
Подаємо такий сніданок з ароматною кавою. Смачного.