Трохи кефіру, яйце — і сніданок на столі: ви приготуєте його за лічені хвилини

Читать на русском
Автор
637
Коржики замінять вам оладки та млинці на сніданок
Коржики замінять вам оладки та млинці на сніданок

Виходить дуже швидко і неймовірно смачно

На сніданок у нас завжди дуже багато вимог. Хочеться, щоб перший прийом їжі був швидким у приготуванні, ситним та смачним.

Сьогодні "Бабусині рецепти" діляться саме таким рецептом коржів. Вони виходять дуже пишними і настільки ситними, що ви забудете голод до обіду. Ними можна снідати, ситно перекусити та подавати до борщу замість хліба.

Як приготувати коржики з твердим сиром та зеленню

Інгредієнти:

  • кефір – 100 мл;
  • яйце – 1 шт.;
  • сіль — 1 ч.л.;
  • сода — 0,5 ч. л.;
  • зелена цибуля – 1 пучок;
  • борошно 200 — 250 г;
  • твердий сир – 50 г;
  • соняшникова олія – для обсмажування.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю миємо і подрібнюємо, сир натираємо на великій тертці.
  2. У миску виливаємо теплий кефір, додаємо соду і перемішуємо за допомогою віночка.
  3. В отриману масу додаємо яйце, сіль, тертий сир та подрібнену цибулю. Все ретельно перемішуємо.
  4. У приготовлену яєчну суміш просіюємо борошно і замішуємо тісто.
  5. Викладаємо його на робочу поверхню, розкочуємо в круглий пласт товщиною 0,5 см і нарізаємо на 8 шматочків, як піцу.
  6. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо коржики та смажимо їх на середньому вогні до золотистого кольору з обох боків.

Подаємо такий сніданок з ароматною кавою. Смачного.