Ці варенички приготуєте, поки близькі вмиваються: 10 хвилин – і сніданок на столі

Читать на русском
Автор
Легкий та корисний сніданок
Легкий та корисний сніданок. Фото lifestyle.24tv.ua

Готується швидко, з’їдається ще швидше

Ароматні, пишні вареники з різними начинками — одна з улюблених страв. Єдине, що зупиняє від щоденного приготування та поїдання — довге їхнє ліплення. Якщо ж немає сил чи часу, пропонуємо лінивий варіант.

Такі варенички готуються просто та швидко. Усього 10 хвилин — і на столі їхня ціла гора. Рецепт від Today – відмінно до ситного сніданку.

Як приготувати ліниві вареники з сухофруктами

Інгредієнти:

  • сир – 500 г;
  • борошно — 4 ст. л.;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • манна крупа — 2 ст. л.;
  • родзинки, курага, чорнослив – до свого смаку;
  • сіль – щіпка.

Спосіб приготування:

  1. Заливаємо сухофрукти гарячою водою на 5-7 хвилин, зливаємо воду та подрібнюємо.
  2. У миску викладаємо сир і перебиваємо його блендером. Додаємо до нього подрібнені сухофрукти, цукор, сіль та манну крупу. Все ретельно перемішуємо.
  3. В отриману масу додаємо борошно. Замішуємо тісто, поділяємо його на кілька частин. Кожну розгортаємо в "ковбаску" і нарізаємо шматочками завдовжки близько двох сантиметрів.
  4. Шматочки сирного тіста відправляємо у киплячу воду. Чекаємо, доки вода знову закипить і вареники спливуть на поверхні.

Дістаємо вареники, додаємо в них вершкове масло. Подаємо їх із домашньою сметаною чи медом.