Ці варенички приготуєте, поки близькі вмиваються: 10 хвилин – і сніданок на столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Готується швидко, з’їдається ще швидше
Ароматні, пишні вареники з різними начинками — одна з улюблених страв. Єдине, що зупиняє від щоденного приготування та поїдання — довге їхнє ліплення. Якщо ж немає сил чи часу, пропонуємо лінивий варіант.
Такі варенички готуються просто та швидко. Усього 10 хвилин — і на столі їхня ціла гора. Рецепт від Today – відмінно до ситного сніданку.
Як приготувати ліниві вареники з сухофруктами
Інгредієнти:
- сир – 500 г;
- борошно — 4 ст. л.;
- цукор — 1 ч. л.;
- манна крупа — 2 ст. л.;
- родзинки, курага, чорнослив – до свого смаку;
- сіль – щіпка.
Спосіб приготування:
- Заливаємо сухофрукти гарячою водою на 5-7 хвилин, зливаємо воду та подрібнюємо.
- У миску викладаємо сир і перебиваємо його блендером. Додаємо до нього подрібнені сухофрукти, цукор, сіль та манну крупу. Все ретельно перемішуємо.
- В отриману масу додаємо борошно. Замішуємо тісто, поділяємо його на кілька частин. Кожну розгортаємо в "ковбаску" і нарізаємо шматочками завдовжки близько двох сантиметрів.
- Шматочки сирного тіста відправляємо у киплячу воду. Чекаємо, доки вода знову закипить і вареники спливуть на поверхні.
Дістаємо вареники, додаємо в них вершкове масло. Подаємо їх із домашньою сметаною чи медом.