Залишите млинці та омлет на сніданок у минулому: їх замінить цей ситний лаваш

Читать на русском
Автор
Трубочки виходять дуже ситними Новина оновлена 09 квітня 2024, 10:18
Трубочки виходять дуже ситними. Фото napensii.ua

Вжух — і страва на столі

Лаваш — це ідеальний інгредієнт для швидких та смачних сніданків. Такі страви здатні не лише наситити, а й підняти настрій зранку.

Разом із "На пенсії" ми поділимося незвичайним рецептом трубочок із лаваша. Вся річ у начинці — ми її приготуємо з твердого сиру та варених яєць. Такими трубочками можна і снідати, і брати їх із собою як перекушування — вони смачні навіть у холодному вигляді.

Як приготувати трубочки з лаваша з сиром та яйцями

Інгредієнти:

  • лаваш — 2 шт.;
  • сир твердий — 300 г;
  • яйця варені — 3 шт.;
  • яйця сирі — 2 шт.;
  • цибуля зелена — до свого смаку;
  • сметана — 1,5 ст. л.;
  • майонез — 1,5 ст. л.;
  • молоко — 80 мл;
  • олія — для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Відварені яйця чистимо від шкаралупи та натираємо на великій тертці, твердий сир — на дрібній, а зелену цибулю співаємо і дрібно нарізаємо.
  2. Усі подрібнені продукти відправляємо в миску, додаємо сметану, майонез та ретельно перемішуємо.
  3. На робочій поверхні розкладаємо листи лаваша та нарізаємо великими прямокутниками. На кожен викладаємо підготовлену начинку та згортаємо в акуратні трубочки.
  4. Для приготування кляру в окремій мисці змішуємо сирі яйця, молоко та сіль.
  5. Трубочки обмочуємо в кляр, викладаємо їх у сковороду з розігрітою рослинною олією та обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

До речі, тонкий лаваш для такого сніданку легко приготуєте вдома. Спробуйте і ви більше не захочете його купувати.