Залишите млинці та омлет на сніданок у минулому: їх замінить цей ситний лаваш
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Трубочки виходять дуже ситними](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/93/7ac45a30-8b18b8bdaeee506f8f951ec8a61c193b.jpg?v=0843_1)
Вжух — і страва на столі
Лаваш — це ідеальний інгредієнт для швидких та смачних сніданків. Такі страви здатні не лише наситити, а й підняти настрій зранку.
Разом із "На пенсії" ми поділимося незвичайним рецептом трубочок із лаваша. Вся річ у начинці — ми її приготуємо з твердого сиру та варених яєць. Такими трубочками можна і снідати, і брати їх із собою як перекушування — вони смачні навіть у холодному вигляді.
Як приготувати трубочки з лаваша з сиром та яйцями
Інгредієнти:
- лаваш — 2 шт.;
- сир твердий — 300 г;
- яйця варені — 3 шт.;
- яйця сирі — 2 шт.;
- цибуля зелена — до свого смаку;
- сметана — 1,5 ст. л.;
- майонез — 1,5 ст. л.;
- молоко — 80 мл;
- олія — для смаження.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Відварені яйця чистимо від шкаралупи та натираємо на великій тертці, твердий сир — на дрібній, а зелену цибулю співаємо і дрібно нарізаємо.
- Усі подрібнені продукти відправляємо в миску, додаємо сметану, майонез та ретельно перемішуємо.
- На робочій поверхні розкладаємо листи лаваша та нарізаємо великими прямокутниками. На кожен викладаємо підготовлену начинку та згортаємо в акуратні трубочки.
- Для приготування кляру в окремій мисці змішуємо сирі яйця, молоко та сіль.
- Трубочки обмочуємо в кляр, викладаємо їх у сковороду з розігрітою рослинною олією та обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
До речі, тонкий лаваш для такого сніданку легко приготуєте вдома. Спробуйте і ви більше не захочете його купувати.