Готуватимете на кожне свято: салат з печінкою, грибами та огірками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Для буднів та свят
Печінкою мало кого можна здивувати. А особливо їй не будуть раді ті, хто не любить субпродукти. Однак знаючи певні хитрощі, її можна приготувати апетитно та смачно.
Одним із таких рецептів є печінковий паштет під ягідним желе. Або ж чудовою ідеєю вечері стане салат з печінкою, грибами та овочами, інформують на порталі "Філіжанка кави".
Як приготувати салат з печінкою та грибами
- печінка куряча – 250 г;
- гриби варені – 250 г;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- огірки солоні або мариновані – 1 шт.;
- майонез – за смаком;
Спосіб приготування:
- Печінку відварити у підсоленій воді з лавровим листом і перцем, остудити у бульйоні.
- Цибулю з морквою обсмажити до м’якості, додати нарізані гриби, смажити ще 10 хвилин, посолити.
- Викласти овочі та гриби в салатник, остудити.
- Печінку нарізати на маленькі шматочки, викласти в салатник.
- Нарізати солоні огірки на невеликі шматочки.
- Нарізати варені яйця.
- Салат заправити майонезом, перемішати, за бажанням додати зелень.
А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.