Готуватимете на кожне свято: салат з печінкою, грибами та огірками

Читать на русском
Автор
Ситний та дивовижно апетитний
Ситний та дивовижно апетитний. Фото filizhankakavu.com

Для буднів та свят

Печінкою мало кого можна здивувати. А особливо їй не будуть раді ті, хто не любить субпродукти. Однак знаючи певні хитрощі, її можна приготувати апетитно та смачно.

Одним із таких рецептів є печінковий паштет під ягідним желе. Або ж чудовою ідеєю вечері стане салат з печінкою, грибами та овочами, інформують на порталі "Філіжанка кави".

Як приготувати салат з печінкою та грибами

  • печінка куряча – 250 г;
  • гриби варені – 250 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • огірки солоні або мариновані – 1 шт.;
  • майонез – за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Печінку відварити у підсоленій воді з лавровим листом і перцем, остудити у бульйоні.
  2. Цибулю з морквою обсмажити до м’якості, додати нарізані гриби, смажити ще 10 хвилин, посолити.
  3. Викласти овочі та гриби в салатник, остудити.
  4. Печінку нарізати на маленькі шматочки, викласти в салатник.
  5. Нарізати солоні огірки на невеликі шматочки.
  6. Нарізати варені яйця.
  7. Салат заправити майонезом, перемішати, за бажанням додати зелень.

А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.