Ви самі псуєте страву: помилки, через які печінка виходить огидною на смак

Читать на русском
Автор
2614
Чому продукт виходить жорстким та гірким
Чому продукт виходить жорстким та гірким. Фото Addicted to veggies

Поширені помилки у приготуванні печінки

Ми розповідали, як правильно зберігати сир. Тепер ділимось секретами приготування ніжної та ароматної свинячої печінки.

Навіть найжорсткіша печінка стане ніжною, якщо знати кілька секретів. Разом із ProstoWay розповідаємо про них. З ними ви точно зможете приготувати печінку так, щоб її смак та аромат були на висоті.

Правильна підготовка

Від підготовки великою мірою залежить фінальний смак страви. Ретельно очистіть печінку: видаліть всі жили, плівку та інші неприємні частини. Замочіть печінку в молоці: це допоможе позбутися гіркоти та зробити її м'якшою. Оптимальний час замочування становить 6-8 годин.

Не перетримуйте на вогні

Смажте печінку на сильному вогні: так вона збереже соковитість і не буде жорсткою. Не пересмажуйте печінку: час приготування залежить від товщини шматочків, але зазвичай 3-5 хвилин з кожного боку буде достатньо. Перевіряйте готовність, адже печінка готова, коли зріз стає сірувато-коричневим.

Так можна приготувати особливо смачну, м’яку та соковиту печінку. Також ми розповідали, які продукти не варто класти в котлети.