Якщо до зарплати далеко, вас виручить цей рецепт: фантастична вечеря зі шматочка філе

Читать на русском
Автор
Продуктів на копійки, смаку – на мільйон
Продуктів на копійки, смаку – на мільйон. Фото shuba.life

Жодного шматочка не залишиться після вечері

Шукаєте неймовірну страву для ситної сімейної вечері ? Тоді приготуйте куряче рагу у сметанному соусі.

Ця зігріваюча страва з куркою під сметанним соусом ідеально підходить для сімейних посиденьок. Вперше скуштувавши це куряче рагу, ви точно захочете внести його у своє повсякденне меню. Адже це просто і неймовірно смачно. Рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати куряче рагу у сметанному соусі

Інгредієнти на 4 порції:

  • куряче філе – 400 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • зубчики часнику – 2 шт.;
  • сметана – 60 г;
  • олія соняшникова – 40 мл;
  • вода – 60 мл;
  • сіль, перець чорний мелений, приправа до курки – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе ретельно миємо, нарізаємо кубиками та відправляємо в миску. Солимо, перчимо, додаємо спеції та ретельно все перемішуємо.
  2. Чистимо і нарізаємо шматочками цибулю та часник. Разом зі сметаною відправляємо у філе і знову перемішуємо. Залишаємо все маринуватися на 30-40 хвилин.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо підготовлене філе і смажимо на середньому вогні протягом 7 хвилин, перевертаємо і смажимо ще 5-7 хвилин.
  4. Через вказаний час перемішуємо м’ясо, додаємо 60 мл води, накриваємо кришкою і гасимо на маленькому вогні 15 хвилин.

Подавайте куряче рагу з картопляним пюре, макаронами або розсипчастим рисом. Така вечеря гарантовано сподобається навіть голодним!