Ще один рецепт риби в закладки: як її приготувати на цибулевій подушці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2533
Рибка готується швидко та не потребує особливих кулінарних навичок
Люди, які люблять рибу, готувати її по-всякому: запікали, маринували, смажили, варили рибну юшку. Кожен рецепт унікальний і по-своєму смачний.
А сьогодні ми хочемо розповісти, як можна приготувати надзвичайно смачну рибку без зайвої метушні. рецептом з нами поділилися на порталі "Бабусині рецепти".
Як приготувати рибу на цибулевій подушці
Інгредієнти:
- минтай – 4 шт.;
- цибуля – 3 шт.;
- сіль – ½ ч. л.;
- перець чорний – ⅓ ч. л.;
- часник сушений – дрібка;
- прованські трави – дрібка;
- паприка – дрібка.
Спосіб приготування:
- Очищену рибу нарізати невеликими шматочками, ретельно промити.
- Викласти рибу у миску, посолити, поперчити, посипати сушеним часником та паприкою.
- Втерти спеції у волокна риби, залишити її під харчовою плівкою на 30 хвилин маринуватися.
- Нарізати півкільцями цибулю, викласти на змащене олією деко.
- Викласти рибу на подушку з цибулі, накрити пергаментом, змоченим у воді.
- Запікати рибу при 190 градусах 35 хвилин.
- Зняти пергамент та запікати ще 5 хвилин.
А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати її у вершковому соусі. Зробити це не складно, а результат здивує вас і ваших гостей.