Ще один рецепт риби в закладки: як її приготувати на цибулевій подушці

Читать на русском
Автор
2533
Смачна та корисна страва
Смачна та корисна страва. Фото babusyni-retsepty.com.ua

Рибка готується швидко та не потребує особливих кулінарних навичок

Люди, які люблять рибу, готувати її по-всякому: запікали, маринували, смажили, варили рибну юшку. Кожен рецепт унікальний і по-своєму смачний.

А сьогодні ми хочемо розповісти, як можна приготувати надзвичайно смачну рибку без зайвої метушні. рецептом з нами поділилися на порталі "Бабусині рецепти".

Як приготувати рибу на цибулевій подушці

Інгредієнти:

  • минтай – 4 шт.;
  • цибуля – 3 шт.;
  • сіль – ½ ч. л.;
  • перець чорний – ⅓ ч. л.;
  • часник сушений – дрібка;
  • прованські трави – дрібка;
  • паприка – дрібка.

Спосіб приготування:

  1. Очищену рибу нарізати невеликими шматочками, ретельно промити.
  2. Викласти рибу у миску, посолити, поперчити, посипати сушеним часником та паприкою.
  3. Втерти спеції у волокна риби, залишити її під харчовою плівкою на 30 хвилин маринуватися.
  4. Нарізати півкільцями цибулю, викласти на змащене олією деко.
  5. Викласти рибу на подушку з цибулі, накрити пергаментом, змоченим у воді.
  6. Запікати рибу при 190 градусах 35 хвилин.
  7. Зняти пергамент та запікати ще 5 хвилин.

А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати її у вершковому соусі. Зробити це не складно, а результат здивує вас і ваших гостей.