Від цих котлеток неможливо відірватися: близькі з’їдять за хвилину та оближуть тарілки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смачно відірватися неможливо
Чи можливо приготувати неймовірно смачну та поживну страву зі шматочка печінки ? Так, якщо ви дотримуватиметеся цього рецепту.
Разом з "1 хвилина" ми поділимося простим рецептом апетитних котлет всього півкіло курячої печінки. Вони виходять ситними, ніжними та дуже апетитними. Вам знадобиться мінімум зусиль, при цьому ви отримаєте максимум задоволення. Перевіримо?
Як приготувати котлети з курячої печінки
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки;
- 1 середня цибуля;
- 2 зубчики часнику;
- 100-200 г борошна;
- 1 куряче яйце;
- 2 ст. л. білого хліба;
- сіль та перець на свій смак;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Курячу печінку добре миємо під холодною водою, видаляємо плівку та прожилки та подрібнюємо блендером.
- Чистимо і нарізаємо цибулю. Часник пропускаємо через прес. Підготовлені інгредієнти змішуємо із печінковою масою.
- Туди ж додаємо хліб, яйце, борошно, сіль та перець, ретельно перемішуємо до однорідності та формуємо котлети. Кожну пануємо з обох боків у борошні.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо котлети та обсмажуємо їх з обох боків по 4-5 хвилин до золотистого кольору.
Гарячі котлети прикрашаємо за бажанням зеленню. Подаємо їх з картопляним пюре та соусом тартар.