Від цих котлеток неможливо відірватися: близькі з’їдять за хвилину та оближуть тарілки

Читать на русском
Автор
Ідеальна закуска за лічені хвилини
Ідеальна закуска за лічені хвилини. Фото babusyni-retsepty

Смачно відірватися неможливо

Чи можливо приготувати неймовірно смачну та поживну страву зі шматочка печінки ? Так, якщо ви дотримуватиметеся цього рецепту.

Разом з "1 хвилина" ми поділимося простим рецептом апетитних котлет всього півкіло курячої печінки. Вони виходять ситними, ніжними та дуже апетитними. Вам знадобиться мінімум зусиль, при цьому ви отримаєте максимум задоволення. Перевіримо?

Як приготувати котлети з курячої печінки

Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки;
  • 1 середня цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 100-200 г борошна;
  • 1 куряче яйце;
  • 2 ст. л. білого хліба;
  • сіль та перець на свій смак;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Курячу печінку добре миємо під холодною водою, видаляємо плівку та прожилки та подрібнюємо блендером.
  2. Чистимо і нарізаємо цибулю. Часник пропускаємо через прес. Підготовлені інгредієнти змішуємо із печінковою масою.
  3. Туди ж додаємо хліб, яйце, борошно, сіль та перець, ретельно перемішуємо до однорідності та формуємо котлети. Кожну пануємо з обох боків у борошні.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо котлети та обсмажуємо їх з обох боків по 4-5 хвилин до золотистого кольору.

Гарячі котлети прикрашаємо за бажанням зеленню. Подаємо їх з картопляним пюре та соусом тартар.