Швидко готується, моментально з’їдається: без такого пирога неможливе чаювання
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5907
Тепер у вас вдома завжди буде мак для пирога
Рецептів пирогів з різними начинками — мабуть-невидимо: і солоні, і солодкі. Але сьогодні ми поділимося незвичайним рецептом.
Варто додати в тісто трохи маку — і випічка вийде приголомшливою, з цукровою скоринкою, дуже смачною та ніжною. Дивовижним рецептом ділиться "На пенсії".
Як приготувати ароматний пиріг
Інгредієнти:
- масло вершкове – 100 г;
- цукор – 100 г;
- цукор ванільний – 10 г;
- курячі яйця – 3 шт.;
- мак – 50 г;
- розпушувач – 10 г;
- борошно — 300 — 350 г.
Спосіб приготування:
- Вершкове масло розтираємо зі звичайним та ванільним цукром. Туди ж додаємо 2 курячі яйця, все ретельно перемішуємо. В отриману масу відправляємо мак і знову добре перемішуємо.
- У вершкову масу додаємо просіяне борошно разом з розпушувачем і замішуємо тісто.
- Деко застилаємо пергаментом або силіконовим килимком. Відправляємо всередину тісто і формуємо коло завтовшки близько 1,5 см. Розрізаємо його на 8 сегментів. Кожен змащуємо збитим яйцем та посипаємо цукром.
- Відправляємо лист в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 20 — 30 хвилин.
А як основна страва можна приготувати ситний пиріг з фаршем. Він вийде дуже поживним.