Швидко готується, моментально з’їдається: без такого пирога неможливе чаювання

Читать на русском
Автор
5907
Пиріг вийде найніжнішим
Пиріг вийде найніжнішим

Тепер у вас вдома завжди буде мак для пирога

Рецептів пирогів з різними начинками — мабуть-невидимо: і солоні, і солодкі. Але сьогодні ми поділимося незвичайним рецептом.

Варто додати в тісто трохи маку — і випічка вийде приголомшливою, з цукровою скоринкою, дуже смачною та ніжною. Дивовижним рецептом ділиться "На пенсії".

Як приготувати ароматний пиріг

Інгредієнти:

  • масло вершкове – 100 г;
  • цукор – 100 г;
  • цукор ванільний – 10 г;
  • курячі яйця – 3 шт.;
  • мак – 50 г;
  • розпушувач – 10 г;
  • борошно — 300 — 350 г.

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло розтираємо зі звичайним та ванільним цукром. Туди ж додаємо 2 курячі яйця, все ретельно перемішуємо. В отриману масу відправляємо мак і знову добре перемішуємо.
  2. У вершкову масу додаємо просіяне борошно разом з розпушувачем і замішуємо тісто.
  3. Деко застилаємо пергаментом або силіконовим килимком. Відправляємо всередину тісто і формуємо коло завтовшки близько 1,5 см. Розрізаємо його на 8 сегментів. Кожен змащуємо збитим яйцем та посипаємо цукром.
  4. Відправляємо лист в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 20 — 30 хвилин.

А як основна страва можна приготувати ситний пиріг з фаршем. Він вийде дуже поживним.