На аромат прибіжуть сусіди: приготуйте курочку в медовому-соєвому маринаді
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Проста вечеря для всієї сім'ї
М'ясо курки виручає, коли часу на приготування обмаль, а рідні вже хочуть їсти. Так, можна нашвидкуруч потушкувати куряче філе у сметанно-яєчній заливці. Або ж запекти курочку в духовці.
Якщо гомілки замаринувати заздалегідь, то час підготовки займе лічені хвилини. А рецептом з нами поділилися на порталі "Доброта".
Як приготувати курятину у медово-соєвому соусі
Інгредієнти:
- курячі стегна — 10 шт.;
- сіль — 0,5 ч. л.;
- паприка — 1 ч. л.;
- мелений перець — 0,5 ч. л.;
- мед — 1 ст. л.;
- соєвий соус — 2 ст. л.;
- часник — 3 зуб.;
- борошно — 80 г
Спосіб приготування:
- У борошно всипати паприку, розмішати й обкачати в суміші всі стегенця.
- Викласти на застелене пергаментом деко.
- Окремо змішати соєвий соус з медом, видавити часник і вилити цю суміш на гомілки, закрити фольгою.
- Випікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин.
- Після цього прибрати фольгу та помістити в духовку ще на 15 хвилин.
А якщо ви любите страви з курки, рекомендуємо також приготувати курячий паштет. Готувати такі паштети у духовці – французька традиція.