Секретний овоч перетворить пиріг на кулінарний шедевр: близьких за вуха не відтягнете
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2192
На його приготування ви не витратите багато сил та продуктів
Ароматна, пишна випічка радує не лише смакові рецептори, а й підіймає настрій. А ще її запах здатний надати будинку атмосферу затишку.
При всій різноманітності рецептів кулінари завжди дивують чимось новим. Ось і сьогодні ми разом із "На пенсії" приготуємо пиріг… із моркви. Головне — вибрати моркву насиченого кольору: чим вона солодша, тим пиріг вийде смачніше. Така випічка точно вийде у всіх — готується вона легко і просто, а виходить дуже незвичайною.
Як приготувати морквяний пиріг
Інгредієнти:
- морква — 250 г;
- куряче яйце — 2 шт.;
- цукор — 100 г;
- борошно — 80 г;
- олія (вершкове або соняшникова) — 30 г;
- розпушувач 10 г.
Спосіб приготування:
- У глибоку ємність розбиваємо яйця. До них додаємо олію, сіль та цукор. Збиваємо все за допомогою блендера до утворення піни.
- Миємо, чистимо та натираємо на дрібній тертці моркву, Відправляємо її в яєчну масу.
- В отриману масу частинами вводимо просіяне борошно з розпушувачем. Все ретельно перемішуємо.
- Форму для запікання змащуємо рослинною олією, виливаємо тісто і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Готовий пиріг прикрашаємо цукровою пудрою. Подаємо з улюбленим напоєм.