Банка консервів — і сита вся родина: близькі викочуватимуться з-за столу після такої вечері

Читать на русском
Автор
1497
Випічка виходить дуже незвичайною
Випічка виходить дуже незвичайною. Фото lady.tochka.net

Пиріг для особливого настрою

Все більше і більше ми готуємо різноманітні пироги – вони прості у приготуванні та дуже ситні. Залежно від начинки така випічка буває солоною та солодкою.

Разом з Uyut ми сьогодні приготуємо незвичайний пиріг із… сардинами. Він не тільки наситить, а й підніме настрій усім.

Як приготувати пиріг з сардинами.

Інгредієнти:

  • 500 мл сметани (можна кефіру);
  • 1 банка сардин у власному соку;
  • 3 яйця;
  • 1 картоплина;
  • 1 цибулина;
  • 6 ст. л. борошна;
  • 0,5 ч. л. соди;
  • 1 щіпка солі.

Спосіб приготування:

  1. Яйця розбиваємо у тарілку, збиваємо за допомогою вінчика. Додаємо сіль, соду та сметану, перемішуємо все.
  2. Постійно помішуючи масу, додаємо борошно та замішуємо густе, але не в’язке тісто.
  3. Картоплю відварюємо до готовності. Коли вона охолоне, чистимо і натираємо на тертці.
  4. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулину.
  5. З рибної консерви виливаємо рідину, видаляємо великі кістки, м'якуш розминаємо вилкою.
  6. Глибоку форму для випічки змащуємо олією і виливаємо половину тіста. Зверху викладаємо картоплю, потім цибулю, далі – рибу. Заливаємо всі другою половиною тесту.
  7. Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

А на десерт можна приготувати пиріг із варенням. До речі, їм можна ласувати навіть у пост.