Банка консервів — і сита вся родина: близькі викочуватимуться з-за столу після такої вечері
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1497
Пиріг для особливого настрою
Все більше і більше ми готуємо різноманітні пироги – вони прості у приготуванні та дуже ситні. Залежно від начинки така випічка буває солоною та солодкою.
Разом з Uyut ми сьогодні приготуємо незвичайний пиріг із… сардинами. Він не тільки наситить, а й підніме настрій усім.
Як приготувати пиріг з сардинами.
Інгредієнти:
- 500 мл сметани (можна кефіру);
- 1 банка сардин у власному соку;
- 3 яйця;
- 1 картоплина;
- 1 цибулина;
- 6 ст. л. борошна;
- 0,5 ч. л. соди;
- 1 щіпка солі.
Спосіб приготування:
- Яйця розбиваємо у тарілку, збиваємо за допомогою вінчика. Додаємо сіль, соду та сметану, перемішуємо все.
- Постійно помішуючи масу, додаємо борошно та замішуємо густе, але не в’язке тісто.
- Картоплю відварюємо до готовності. Коли вона охолоне, чистимо і натираємо на тертці.
- Чистимо і дрібно нарізаємо цибулину.
- З рибної консерви виливаємо рідину, видаляємо великі кістки, м'якуш розминаємо вилкою.
- Глибоку форму для випічки змащуємо олією і виливаємо половину тіста. Зверху викладаємо картоплю, потім цибулю, далі – рибу. Заливаємо всі другою половиною тесту.
- Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
А на десерт можна приготувати пиріг із варенням. До речі, їм можна ласувати навіть у пост.