Цей рецепт спитає навіть бабуся: після такого пирога захочеться облизати навіть деко
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 12583
Приголомшлива випічка на швидку руку
Найрізноманітніші пироги — це чудова ідея і для сімейних посиденьок. Вони готуються вони просто, а виходять дивовижними.
Сьогодні ми з "Важно знать" поділимося найледачішим рецептом заливного пирога з цибулею та яйцем. На його приготування піде мінімум часу та прості продукти, а результат здивує всіх. Пиріг однаково смачний і в холодному, і в гарячому вигляді — тому його можна брати з собою на роботу або в школу.
Як приготувати заливний пиріг з цибулею та яйцем
Інгредієнти
Для тіста:
- 300 г борошна;
- 300 г кефіру;
- 200 г сметани;
- 5 яєць;
- 2 ч. л. солі;
- 20 г розпушувача для тіста.
Для начинки:
- 5 яєць;
- 150 г зеленої цибулі;
- 20 г зелені петрушки;
- 1 ст. л. сметани;
- перець до свого смаку.
Додатково:
- 1 ст. л. кунжуту для посипання;
- 15 г вершкового масла;
- 1 ч. л. панірувальних сухарів.
Спосіб приготування
- Для приготування начинки круто відварюємо яйця, чистимо від шкаралупи та нарізаємо невеликими кубиками. Також дрібно нарізаємо. Все змішуємо, солимо, перчимо і додаємо сметану. Ретельно перемішуємо.
- Для приготування тіста в миску вбиваємо яйця, додаємо сметану, кефір та перемішуємо віночком. У суміш просіюємо борошно з розпушувачем та перемішуємо до однорідного стану.
- Форму змащуємо вершковим маслом, присипаємо панірувальними сухарями та виливаємо половину тіста. Зверху викладаємо цибульно-яєчну начинку і рівномірно заливаємо тістом, що залишився. За бажанням присипаємо насінням кунжуту.
Форму відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин. Подаємо з улюбленим напоєм.