Цей рецепт спитає навіть бабуся: після такого пирога захочеться облизати навіть деко

Читать на русском
Автор
12666
Зникне зі столу за хвилини
Зникне зі столу за хвилини. Фото vazhnoznat.com

Приголомшлива випічка на швидку руку

Найрізноманітніші пироги — це чудова ідея і для сімейних посиденьок. Вони готуються вони просто, а виходять дивовижними.

Сьогодні ми з "Важно знать" поділимося найледачішим рецептом заливного пирога з цибулею та яйцем. На його приготування піде мінімум часу та прості продукти, а результат здивує всіх. Пиріг однаково смачний і в холодному, і в гарячому вигляді — тому його можна брати з собою на роботу або в школу.

Як приготувати заливний пиріг з цибулею та яйцем

Інгредієнти

Для тіста:

  • 300 г борошна;
  • 300 г кефіру;
  • 200 г сметани;
  • 5 яєць;
  • 2 ч. л. солі;
  • 20 г розпушувача для тіста.

Для начинки:

  • 5 яєць;
  • 150 г зеленої цибулі;
  • 20 г зелені петрушки;
  • 1 ст. л. сметани;
  • перець до свого смаку.

Додатково:

  • 1 ст. л. кунжуту для посипання;
  • 15 г вершкового масла;
  • 1 ч. л. панірувальних сухарів.

Спосіб приготування

  1. Для приготування начинки круто відварюємо яйця, чистимо від шкаралупи та нарізаємо невеликими кубиками. Також дрібно нарізаємо. Все змішуємо, солимо, перчимо і додаємо сметану. Ретельно перемішуємо.
  2. Для приготування тіста в миску вбиваємо яйця, додаємо сметану, кефір та перемішуємо віночком. У суміш просіюємо борошно з розпушувачем та перемішуємо до однорідного стану.
  3. Форму змащуємо вершковим маслом, присипаємо панірувальними сухарями та виливаємо половину тіста. Зверху викладаємо цибульно-яєчну начинку і рівномірно заливаємо тістом, що залишився. За бажанням присипаємо насінням кунжуту.

Форму відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин. Подаємо з улюбленим напоєм.