Сподобається навіть м'ясоїдам: розсипчастий рис з грибами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Перед такою стравою важко встояти
Люди, що дотримуються посту, намагаються знайти альтернативи м'ясних страв, щоб вони були ситними та корисними. Так, можна приготувати смачні оладки з гороху, насмажити котлети з хрусткою скоринкою або ж приготувати розсипчастий рис з грибами.
Якщо використати коричневий рис для приготування страви, то вона вийде ще смачнішою і з максимальною кількістю корисних речовин. А рецептом з нами поділилися на порталі "Катрусина кухня".
Як приготувати розсипчастий рис з грибами
Інгредієнти:
- рис — 1,5 склянки;
- окріп — 4 скл.;
- морква — 300 г;
- цибуля — 200 г;
- гриби — 300 г;
- олія — 2 ст. л.;
- сіль, перець та інші спеції;
Спосіб приготування:
- Гриби нарізати кубиками.
- Моркву натерти на великій тертці.
- Цибулю дрібно нарізати.
- Овочі та гриби обсмажити на сковорідці з олією.
- Додати до овочів коричневий рис, перемішати.
- Додайте окріп або розсіл, сіль і приправи.
- Варити рис на невеликому вогні під кришкою, доки вода не википить.
- Зняти з вогню і залишити під кришкою на 10-15 хвилин.
А якщо ви любите печериці, рекомендуємо ще один рецепт маринованих грибочків за рецептом "Телеграфа". Завдяки чудовому маринаду, вони будуть надзвичайно апетитними.