Така глазур точно не осипеться: перевірений рецепт до Великодня

Читать на русском
Автор
1030
Випічка виглядатиме апетитно
Випічка виглядатиме апетитно. Фото shuba.life

Вам не доведеться довго поратися

Улюблену паску можна прикрашати як завгодно, наскільки вистачить фантазії. Однак саме солодка глазур — один із найпростіших і найсмачніших варіантів. Пам’ятаєте, як у дитинстві ми об’їдали її всю зі святкової випічки?

Така солодка глазур дуже подобається дітям та дорослим. Разом зі Shuba розкажемо, як її приготувати таким чином, щоб вона не обсипалася і не блякла. Головне – дотримуватись рецепту. Приготованою кількістю глазурі можна буде прикрасити від двох до чотирьох пасок, залежно від їх розміру.

Як приготувати міцну глазур на паску

Інгредієнти на 2 порції:

  • цукор – 1 склянка;
  • желатин — 1 ч. л.;
  • сік лимона – 2 мл
  • вода – 6 ст. л.;
  • ванілін – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Желатин заливаємо 2 ст. л. води та залишаємо на час, поки він набухне.
  2. В окремій каструлі змішуємо цукор, ванілін та 4 ст. л. води. Ставимо на повільний вогонь і помішуючи, гріємо до розчинення цукру.
  3. У приготовлений цукровий сироп додаємо желатин і перемішуємо до його розчинення. Знімаємо з вогню, збиваємо суміш міксером, поки вона стане білою і пишною і додаємо кілька крапель лимонного соку.

Приготовану глазур тепер наносимо на пишну паску. У вас вийде фантастична випічка.