Ви більше не виливатимете розсіл: печиво з ним виходить дивовижним
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 921
Усі змішали – і на 10 хвилин у духовку
Мало хто відмовиться від шматочка ароматного та ніжного домашнього печива. Ми любимо його за неймовірний смак.
Зазвичай перелік інгредієнтів при приготуванні печива приблизно однаковий, але сьогодні ми з Shuba вас здивуємо. Ми приготуємо фантастичне печиво… з огіркового розсолу. Виявляється, цей незвичайний інгредієнт надасть особливої пікантності випічці. До того ж таким печивом можна спокійно ласувати в пост — у його складі лише "дозволені" інгредієнти.
Як приготувати печиво на огірковому розсолі
Інгредієнти:
- огірковий розсіл — 1 склянка
- борошно пшеничне – 3 склянки;
- олія соняшникова рафінована – 1 склянка;
- цукор – 1 склянка;
- кокосова стружка – 50 г.
Спосіб приготування:
- У мисці змішуємо розсіл, цукор, рослинну олію, борошно і половину кокосової стружки. Замішуємо тісто, яке не повинно прилипати до рук.
- Робочу поверхню присипаємо борошном, розкочуємо тісто завтовшки 0,5 см і з допомогою фігурок вирізаємо заготовки.
- Деко застилаємо пергаментом, викладаємо печиво і присипаємо кокосовою стружкою, що залишилася.
- Відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 5-10 хвилин.
Дуже смачним виходить печиво з картопляного пюре. Спробуйте і переконайтеся самі.