Ви більше не виливатимете розсіл: печиво з ним виходить дивовижним

Читать на русском
Автор
921
Відмінний варіант до поста і не тільки
Відмінний варіант до поста і не тільки. Фото shuba.life

Усі змішали – і на 10 хвилин у духовку

Мало хто відмовиться від шматочка ароматного та ніжного домашнього печива. Ми любимо його за неймовірний смак.

Зазвичай перелік інгредієнтів при приготуванні печива приблизно однаковий, але сьогодні ми з Shuba вас здивуємо. Ми приготуємо фантастичне печиво… з огіркового розсолу. Виявляється, цей незвичайний інгредієнт надасть особливої пікантності випічці. До того ж таким печивом можна спокійно ласувати в пост — у його складі лише "дозволені" інгредієнти.

Як приготувати печиво на огірковому розсолі

Інгредієнти:

  • огірковий розсіл — 1 склянка
  • борошно пшеничне – 3 склянки;
  • олія соняшникова рафінована – 1 склянка;
  • цукор – 1 склянка;
  • кокосова стружка – 50 г.

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішуємо розсіл, цукор, рослинну олію, борошно і половину кокосової стружки. Замішуємо тісто, яке не повинно прилипати до рук.
  2. Робочу поверхню присипаємо борошном, розкочуємо тісто завтовшки 0,5 см і з допомогою фігурок вирізаємо заготовки.
  3. Деко застилаємо пергаментом, викладаємо печиво і присипаємо кокосовою стружкою, що залишилася.
  4. Відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 5-10 хвилин.

Дуже смачним виходить печиво з картопляного пюре. Спробуйте і переконайтеся самі.