З’являться кульбаби — принесіть трохи додому: з них виходить чудовий салат
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Легко, смачно та з доступних продуктів](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/9a/ae5c8c37-8c1db2f38cf3c462d70fd0e0283c39a1.jpg?v=2412_1)
Такий салат ви точно ще не готували
Вважаєте, що всі рецепти салатів уже перепробувані? Тоді пропонуємо приготувати салат з кульбаб.
Цей яскравий та освіжаючий салат за рецептом Shuba ви приготуєте буквально за 10 хвилин. Всього 50 грамів незвичайного інгредієнта — і на столі у вас пікантна овочева закуска з цікавим смаком. До речі, в рецепті використовується тільки листя кульбаб, проте за бажанням можна додати й квітки. Їх потрібно обов’язково вимочити протягом години у підсоленій воді.
Як приготувати салат з кульбаб
Інгредієнти на 2 порції:
- листя кульбаб — 50 г;
- огірки — 1 шт.
- помідори чері — 6 шт.
- зелена цибуля — 40 г;
- консервована кукурудза — 50 г;
- рослинна олія — 2 ст. л.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- улюблені приправи — за бажанням.
Спосіб приготування:
- Листя кульбаб ретельно миємо під холодною водою і замочуємо, щоб прибрати зайву гіркоту. Після рвемо їх руками.
- Ретельно миємо зелену цибулю, огірки та помідори. Цибулю нарізаємо дрібно, помідори — половинками, а огірки — тонкими пластинами.
- З консервованої кукурудзи зливаємо рідину.
- Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Додаємо рослинну олію, сіль, перець і ретельно все перемішуємо.
Подаємо готовий салат до основних страв та насолоджуємося. Смачного!