З’являться кульбаби — принесіть трохи додому: з них виходить чудовий салат

Читать на русском
Автор
Легко, смачно та з доступних продуктів
Легко, смачно та з доступних продуктів. Фото shuba.life

Такий салат ви точно ще не готували

Вважаєте, що всі рецепти салатів уже перепробувані? Тоді пропонуємо приготувати салат з кульбаб.

Цей яскравий та освіжаючий салат за рецептом Shuba ви приготуєте буквально за 10 хвилин. Всього 50 грамів незвичайного інгредієнта — і на столі у вас пікантна овочева закуска з цікавим смаком. До речі, в рецепті використовується тільки листя кульбаб, проте за бажанням можна додати й квітки. Їх потрібно обов’язково вимочити протягом години у підсоленій воді.

Як приготувати салат з кульбаб

Інгредієнти на 2 порції:

  • листя кульбаб — 50 г;
  • огірки — 1 шт.
  • помідори чері — 6 шт.
  • зелена цибуля — 40 г;
  • консервована кукурудза — 50 г;
  • рослинна олія — 2 ст. л.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • улюблені приправи — за бажанням.

Спосіб приготування:

  1. Листя кульбаб ретельно миємо під холодною водою і замочуємо, щоб прибрати зайву гіркоту. Після рвемо їх руками.
  2. Ретельно миємо зелену цибулю, огірки та помідори. Цибулю нарізаємо дрібно, помідори — половинками, а огірки — тонкими пластинами.
  3. З консервованої кукурудзи зливаємо рідину.
  4. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Додаємо рослинну олію, сіль, перець і ретельно все перемішуємо.

Подаємо готовий салат до основних страв та насолоджуємося. Смачного!