Салат на всі випадки життя: навіть під час застілля всі питатимуть рецепт

Читать на русском
Автор
Дуже просто і неймовірно смачно
Дуже просто і неймовірно смачно. Фото shuba.life

Близькі викочуватимуться з-за столу після цього салату

Печінка – дуже корисний продукт. До того ж з неї можна приготувати неймовірну кількість різноманітних страв.

Сьогодні ми разом з "Добрими новинами" приготуємо дивовижний салат зі шматочка печінки. Він обов’язково стане вам у пригоді до сімейного обіду та до святкового столу, адже смачна і ситна страва готується швидко і просто.

Як приготувати печінковий салат

Інгредієнти:

  • 300 г свіжої печінки;
  • 1 ложка олії для смаження;
  • 1/2 ч. л. солі;
  • 1/4 ч. л. чорного перцю;
  • 1 ложка меду;
  • 2 ст. л. соєвого соусу;
  • 1 солоний огірок;
  • 1 червона цибуля;
  • 200 г свіжого салату;
  • 1 велика морква;
  • 2 ст. л. гірчиці;
  • 2 ст. л. оцту;
  • 3 ст. оливкової олії;
  • сіль та чорний перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Печінку миємо, чистимо і нарізаємо тонкими смужками або кубиками. Обсмажуємо в розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистого кольору. Солимо, перчимо, додаємо мед та соєвий соус. Продовжуємо обсмажувати до готовності.
  2. Солоний огірок нарізаємо тонкими кільцями, цибулю — півкружечками, свіжий салат розриваємо на невеликі шматочки. Моркву відварюємо, чистимо і натираємо на тертці.
  3. В окремій мисці змішуємо гірчицю, оцет, оливкову олію, сіль та чорний перець на власний смак.
  4. У салатник відправляємо всі інгредієнти, заправляємо підготовленим соусом та ретельно перемішуємо. Даємо салат охолонути та подаємо до столу.

Дуже смачною виходить печінка по-французьки. Спробуйте і переконайтеся самі.