Для цієї паски не потрібно вмикати духовку: всього кілька продуктів у складі, а така смачна

Читать на русском
Автор
2315
Сирна паска зі згущеним молоком
Сирна паска зі згущеним молоком. Фото 24 канал

Така пасочка виходить смачною і красивою

Ми розповідали, як приготувати смачну паску, що легко готується і довго не черствіє. Тепер розповідаємо, як зробити ще один варіант святкових солодощів — сирну паску.

На порталі greenpost.ua розповіли, як приготувати її зі згущеним молоком. Це дуже просто зробити і не потребує багато вашого часу — потрібно все перемішати та мінімум на 12 годин поставити у холодильник.

Інгредієнти:

  • Сир — 500 г
  • Вершкове масло — 150 г
  • Згущене молоко — 250 г
  • Сметана — 150 г
  • Ванільний цукор — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. З'єднуємо сир з м'яким маслом у мисці і ретельно розтираємо. Додаємо згущене молоко, сметану та ванільний цукор.
  2. Перебиваємо блендером до однорідної маси. Якщо немає блендера, можна обійтися виделкою або протерти через сито. Викладаємо сирну масу у форму для паски (вона може стати рідшою після збивання).
  3. Притискаємо сирну масу чимось важким. Ставимо паску в холодильник щонайменше на 12 годин.

Для більш вишуканого смаку можна додати в сирну масу цукати, родзинки або горіхи — на власний смак. Також ми ділились рецептом вдалої глазурі для класичних пасок.