Один секрет — і розсольник виходить у сотню разів смачнішим: так не готують навіть у ресторані

Читать на русском
Автор
19055
Пікантний суп вразить кожного, хто спробує
Пікантний суп вразить кожного, хто спробує

Забудете про борщ та солянку

Коли йдеться про розсольника, ми зазвичай уявляємо собі гарячий суп із субпродуктами та крупою. Однак сьогодні ми трохи змінимо рецепт.

Замість традиційних субпродуктів ми приготуємо розсольник із тріскою. Попри такий несподіваний рецепт, суп сподобається вам не менше за класичний, та й готувати його нескладно. Незвичайним рецептом ділиться "Важно знать".

Як приготувати розсольник з тріскою

Інгредієнти:

  • 450 г картоплі;
  • 400 г філе тріски;
  • 300 г солоних огірків;
  • 200 г перловки;
  • 150 г моркви;
  • 60 г стебел селери;
  • 2,5 л води;
  • 2 лаврові листи;
  • 5 кілець гострого перцю;
  • чорний перець;
  • соняшникова олія;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Попередньо відварюємо перловку практично до готовності.
  2. В окрему каструлю наливаємо рослинну олію. Туди ж додаємо терту моркву, нарізану кільцями селеру. Все солимо, перчимо і смажимо протягом 3 хвилин.
  3. Через зазначений час відправляємо в каструлю перловку, перемішуємо все і смажимо ще 5 хвилин.
  4. Чистимо і нарізаємо картоплю довільними шматочками. Разом із лавровим листом відправляємо у каструлю. Заливаємо все окропом так, щоб він на сантиметр покривав картоплю. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь та варимо ще 10 хвилин.
  5. До верху каструлі доливаємо окріп, додаємо нарізані солоні огірки та доводимо до кипіння.
  6. Після закипання додаємо нарізану шматочками рибу, варимо ще 8 хвилин. Знімаємо з вогню, додаємо гострий перець та прибираємо лавровий лист.

Готовий розсольник подаємо з домашньою сметаною та свіжою зеленню. Цей суп точно урізноманітнить ваше меню.