Цей суп точно зігріє: як приготувати наваристий та ситний розсольник

Читать на русском
Автор
11042
За цим рецептом супчик виходить особливо смачним
За цим рецептом супчик виходить особливо смачним. Фото shuba.life

Ароматна та поживна страва на всю сім’ю

Ми розповідали, як приготувати особливо апетитний борщ. Тепер ділимось рецептом наваристого і смачного розсольника на свинячих реберцях.

Розсольник готують на огірковому чи капустяному розсолі або лимонному соці. Класичний варіант — з огірками та перловкою. Як його приготувати, розповіли на порталі "Файні рецепти".

Інгредієнти:

  • 300 г свинячих реберець
  • 2,5 л води
  • 4 ст. л. перлової крупи
  • 3 картоплини
  • 2 цибулини
  • 1 морква
  • 3 ст. л. соняшникової олії
  • 3 солоні огірки
  • 0,5 склянки огіркового розсолу
  • 2 лаврових листки
  • сіль, чорний мелений перець
  • кріп, петрушка

Спосіб приготування:

  1. Промиваємо реберця, розрізаємо на шматочки та заливаємо водою. Доводимо до кипіння, після цього знімаємо піну та зменшуємо вогонь. Варимо під закритою кришкою 40-50 хвилин.
  2. Перлову крупу обдаємо окропом, відкидаємо на друшляк і промиваємо перловку. Відкидаємо її на сито та обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
  3. Очищаємо та нарізаємо кубиками картоплю. Вкладаємо в розсольник разом з перловкою, коли реберця будуть готові.
  4. Обсмажуємо на олії подрібнену цибулю, натерті на великій тертці моркву та огірки. Додаємо засмажку у суп.
  5. Витримуємо розсольник п'ять хвилин на повільному вогні. Після цього вливаємо огірковий розсіл за смаком.
  6. Додаємо спеції та варимо ще 2-3 хвилини. Після цього вимикаємо і даємо супу трохи настоятися.

Цей наваристий суп добре зігріває в холоди. Також ми ділились рецептом дуже смачної та ароматної шурпи.