Цей суп точно зігріє: як приготувати наваристий та ситний розсольник
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11042
Ароматна та поживна страва на всю сім’ю
Ми розповідали, як приготувати особливо апетитний борщ. Тепер ділимось рецептом наваристого і смачного розсольника на свинячих реберцях.
Розсольник готують на огірковому чи капустяному розсолі або лимонному соці. Класичний варіант — з огірками та перловкою. Як його приготувати, розповіли на порталі "Файні рецепти".
Інгредієнти:
- 300 г свинячих реберець
- 2,5 л води
- 4 ст. л. перлової крупи
- 3 картоплини
- 2 цибулини
- 1 морква
- 3 ст. л. соняшникової олії
- 3 солоні огірки
- 0,5 склянки огіркового розсолу
- 2 лаврових листки
- сіль, чорний мелений перець
- кріп, петрушка
Спосіб приготування:
- Промиваємо реберця, розрізаємо на шматочки та заливаємо водою. Доводимо до кипіння, після цього знімаємо піну та зменшуємо вогонь. Варимо під закритою кришкою 40-50 хвилин.
- Перлову крупу обдаємо окропом, відкидаємо на друшляк і промиваємо перловку. Відкидаємо її на сито та обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
- Очищаємо та нарізаємо кубиками картоплю. Вкладаємо в розсольник разом з перловкою, коли реберця будуть готові.
- Обсмажуємо на олії подрібнену цибулю, натерті на великій тертці моркву та огірки. Додаємо засмажку у суп.
- Витримуємо розсольник п'ять хвилин на повільному вогні. Після цього вливаємо огірковий розсіл за смаком.
- Додаємо спеції та варимо ще 2-3 хвилини. Після цього вимикаємо і даємо супу трохи настоятися.
Цей наваристий суп добре зігріває в холоди. Також ми ділились рецептом дуже смачної та ароматної шурпи.