Навіть тісто замішувати не доведеться: королівський сирний пиріг за лічені хвилини

Читать на русском
Автор
1064
Проста та смачна випічка на кожен день
Проста та смачна випічка на кожен день. Фото 1000.menu

Легко готується, швидко з’їдається

Сир є популярним продуктом у холодильниках багатьох господинь. Ним можна поснідати, як самостійною стравою, зробити з нього сирники, солону намазку або спекти пиріг.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом рум’яного сирного пирога з хрусткою скоринкою та соковитою ніжною начинкою. Опублікували його на порталі "luzgin.info".

Як приготувати сирний пиріг

Інгредієнти:

Тісто

  • 350 г борошна;
  • 200 г вершкового масла;
  • 180 г цукру;
  • 1/2 ч. л. солі;
  • 1/2 ч. л. соди;

Сирна начинка

  • 500 г сиру;
  • 4 яйця;
  • 100 г цукру;
  • 1 ч. л. ванільного цукру;

Спосіб приготування:

  1. Сир перетерти через сито.
  2. Яйця збити з цукром і ванільним цукром.
  3. Додати яйця до сиру, перемішати.
  4. Вершкове масло нарізати кубиками і розтерти вилкою разом з борошном і цукром до отримання крихт.
  5. Дно форми застелити пергаментом, змастити його та боки олією.
  6. Висипати більшу частину крихт на дно, утрамбувати на дні і зробити бортики.
  7. Викласти сирну начинку і зверху посипати крихтами, що залишилися.
  8. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 50 хвилин.

А якщо ви любите сир, рекомендуємо приготувати пишну сирну ватрушку за рецептом "Телеграфа". Випічка здивує вас ароматом і приголомшливим смаком, що повертає дитинство.