Готується просто, з’їдається швидко: макова смакота під цукровою скоринкою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Чудова випічка для сімейного чаювання
Випічка з маком – це класична страва, яка знаходить своє місце у кухнях різних культур. Мак є популярним інгредієнтом, що додається до тіста для різноманітних видів випічки, таких як пироги, булочки, печиво або млинці.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати макові трикутники під цукровою скоринкою. Вони готуються просто, а виходять дуже смачними, інформує Say7.
Як приготувати макові трикутники
Інгредієнти:
- 100 г вершкового масла;
- 100 г цукру;
- 10 г ванільного цукру;
- 3 яйця (2 тісто, 1 для змащування);
- 50 г маку;
- 10 г розпушувача;
- 300-350 г борошна;
Спосіб приготування:
- Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
- Додати 2 яйця, перемішати.
- Додати мак, перемішати.
- Додати розпушувач та борошно, замісити тісто.
- Яйце трохи збовтати.
- З тіста сформувати коло, товщиною близько 1.5 см. Найзручніше, це зробити відразу на папері для випічки, щоб було зручніше переносити на деко.
- Розрізати на 8 секторів, змастити яйцем, посипати цукром.
- Перекласти на пергамент.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин.
А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо також приготувати ніжні синобони з найсмачнішим поливанням за рецептом "Телеграфа". Булочки з корицею готуються досить просто, а результат приємно вражає.