Ідеально на сніданок: рецепт сирників

Читать на русском
Автор
13147
Сирники - це чудовий варіант сніданку та перекусу (зображення створено за допомогою ШІ)
Сирники - це чудовий варіант сніданку та перекусу (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, як приготувати сирники.

Сирники — це смачна і ситна страва, яка користується популярністю в Україні та багатьох інших країнах світу. Вони можуть бути як десертом, так і основною стравою.

Сирники готуються з сиру, яєць, борошна та інших інгредієнтів. Про це пише Уніан.

Інгредієнти для класичних сирників:

  • Сир жирний — 500 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Борошно пшеничне — 5-6 ст. л.
  • Цукор — за смаком
  • Олія для смаження

Приготування:

  1. Сир перетерти через сито або подрібнити блендером.
  2. Додати яйце, цукор і борошно, добре перемішати.
  3. Сформувати сирники і обваляти їх у борошні.
  4. Смажити на розігрітій олії з двох сторін до золотистого кольору.

Сирники з манкою

Цей рецепт трохи відрізняється від класичного. Манка робить сирники більш пишними і ніжними.

Інгредієнти:

  • Сир жирний — 500 г
  • Яйце — 2 шт.
  • Манка — 2 ст. л.
  • Цукор — за смаком
  • Олія для смаження

Приготування:

  1. Сир перетерти через сито або подрібнити блендером.
  2. Додати яйця, манку і цукор, добре перемішати.
  3. Сформувати сирники і смажити на розігрітій олії з двох сторін до золотистого кольору.

Для того, щоб сирники вийшли смачними і апетитними, важливо правильно їх приготувати. Використовуйте свіжі інгредієнти, дотримуйтесь пропорцій і дотримуйтесь порад, наведених у статті.

Сирники — це смачна і ситна страва, яка підійде до будь-якого випадку.

Готові сирники подавайте з варенням та ароматною кавою. Також ми ділились рецептом дуже смачного десерту.